Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet az hogy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az hogy normális párkapcsolatban szívesen veszek fel szexi fehérneműket, pár hónapos kapcsolatban viszont bazári majomnak érzem magam tőle?

Figyelt kérdés

Ki van akadva rajtam a mostani párom, hogy ő ilyeneket és hasonló "pluszokat" miért nem kap tőlem, ez szabályosan problémákat szül közénk.

Probáltam egyszer felvenni neki is ilyesmiket és teljesen úgy érzem magam mintha "rendelésre,kérésre"lenne kötelező tennem ingyen..

Miközben pl exem mégcsak nem is kért tőlem soha hasonlokat sem, alapbol laza oldott voltam vele és simán hordtam szexi cuccokat otthon mellette.

#szórakoztató ipar otthon
2021. ápr. 7. 06:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Igen pontosan. Hisztizik, hogy neki miert nem jár.

Igazábol meg nagyon jo pasi, nagy méretekkel.., az önbizalomhiányát meg plane nem is érteném.

Őszinte vagyok magamhoz. Egy az egyben bazári majomnak érzem magam mellette, vagy olyannak, akinek szórakoztatnia Kellene őt, mert elvárás.

A leges legelső ahogy kezdódott az egész:

Megemlitettem fél szóval hogy szeretem az ilyen cuccokat. Erre teljesen kihegyezte a témát, orákat egyeztettunk a neten fehérnemukrol stb hogy akkor rendeli is, kifizeti, mik tetszenek nekem, otthon várt engem a cuccokkal, fel kellett(1.ami rosszul jött ki) vennem, mivel.proba nelkuli vasarlas volt, nem is tetszett(2.hiba), aztan mikor idetlenul maszkaltam benne, komoly volt semmi egyeb reakcio(3.hiba), megbeszéltuk hogy legkozelebb en vasarolok probával ami nekem bejon, de mivel nem tettem es legkozelebb is "natur"szex volt, megint elkezdte kihegyezni erre a témát, de már erőszakosan, igy meg ugy érzem hogy natur sz.r lennék neki, és neki muszáj pluszokat belevinnem(4.hiba), erre elkezdett követelozni mással- ez jellemzo rá, ha vmi nem megy akkor ujabb kéréseket támaszt, amiket plane miert vállalnék be akkor ha csak ennyi se megy eleve(5.hiba), es az egészbol aztàn veszekedés lesz plane, azt érzem, hogy ezek nélkül nem vagyok neki jo, nem kellek(6.hiba), igy már kényszerből megint megprobálom magamra eroltegni a dolgot es megbékélni a bazári majom szereppel(7.hiba), de még labilis vagyok ebben és már jönnek az ujabb követelőzései, amik ujabb görcsöket szülnek(8.hiba), és szabályosan kezdem azt érezni hogy ezen fog mulni a kapcsolatunk, ha nem szórakoztatom ki vagyok dobva(9.hiba).

2021. ápr. 7. 07:43
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk a szemébe mondanám, hogy legyen olyan kedves és hagyja abba az idegesítésedet és zsarolásodat.

Nem tűnik úgy, hogy felfogja, milyen hatással van rád a viselkedése.

2021. ápr. 7. 07:56
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Azért te is megéred a pénzed, ahogy itt megszámozod a hibáit. Szerinte van baj mindkettőtöknél bőven, meg is érdemlik egymást.

Csak szidni tudod, azon kívül hogy jól néz ki és nagy a mérete, egyetlen pozitív tulajdonságáról sem tettél említést, csak hogy mi a rossz benne. Miért jöttél össze vele? Vagy miért maradsz vele, ha ennyire rossz ember? Ja, mert jól néz ki és nagy a mérete. Akkor hajrá, bazári majmoskodj mellette kedvedre.

2021. ápr. 7. 07:57
 14/27 A kérdező kommentje:
De visszakerdez ilyeneket hogy semmi olyat nem kér pedig ami nehezemre eane ne cainaltam volna, abba kapaszkodik hogy eleve en mondtam en ajanlottam fel stb
2021. ápr. 7. 07:58
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem is szidtam. Ezek tények.
2021. ápr. 7. 08:02
 16/27 A kérdező kommentje:

6. Kommentem 2.felében irtam, miert jottem vele össze.

En nem tudtam hogy ez lesz ebből. Es szeretném ezt megoldani.

2021. ápr. 7. 08:03
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudd, hogy soha nem fog elhagyni, arra ne is számíts. Az ilyen önző, hisztis sz@rok (már bocs) inkább elnézik, hogy a másik szenved mellettük és terrorizàlják, minthogy elengednèk.

Eszedbe se jusson, hogy ez azért van, mert natúron nem vagy jó neki.

Azért van, mert ő úgy érzi, hogy nem elég jó neked ahhoz, hogy tetszeni akarj neki, és nem hozod ki belőle ezt a kacérságot.

És igaza van. Nem hozza ki a kacérsàgot, ezután meg pláne nem fogja a férfiatlan hisztijèvel.

Hidd el, hogy ez csak rosszabb lesz, de majd rájössz.

Szerintem nem illetek össze, valszeg annak is oka van, hogy nem jön magától ez a szexiskedés vele, mert nem ő a megfelelő számodra. Ezt ő is érzi, bántja az egoját.

Szerintem ezt csak pszichológussal lehet megoldani, mert ez a problèma belülről jön és vetítgeti mindenkire, rád is.

Az én exem anno az elején is mutatott ilyen hisztis kisfiú vonásokat, ez teljesen kiábrándított, és ferfiatlan lett a szememben.

2021. ápr. 7. 08:12
 18/27 A kérdező kommentje:
És most ott tartunk, hogy nem merek vele lassan talàlkozni sem. Olyan balhé volt tegnap hogy álmomban sem hittem volna ezt. Meg eleve pár honapos kapcsolatban balhé?! Majdnem meg is irtam neki most hogy pl most is azt várná hogy szórakoztassam igy menjek? De kibírtam, hogy visszafogom magam.
2021. ápr. 7. 08:17
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Fuu szóról szóra ugyanaz, mint az exem a nagy méretet leszàmítva😂

Kitartást kívànok neked, utàna pedig határozottságot, és egy sokkolót, ha nagy elfajulna...

2021. ápr. 7. 08:43
 20/27 A kérdező kommentje:

Kezd az a tippem lenni, hogy kicsit hozzá van szokva a becaicskult nőkhöz.

Ha engem nem fog igy elfogadni, akkor erre rá fogunk menni

2021. ápr. 7. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!