Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan, akinek nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, akinek nagyon sokáig tartott a párkapcsolat után, míg túl lett rajta? Ez normális, vagy tudok valamit tenni?

Figyelt kérdés

Az egyik rokonommal öt éve szakított a párja. A srác kiegyensúlyozott életet élt, minden rendben volt vele látszólag, viszont sosem randizott (pedig jelentkező lenne bőven). Az utóbbi időben viszont elkezdett önpusztító életmódot folytatni, a megszólalásaiból az jön át, hogy még mindig a szakítás miatt.

Mit lehet tenni ilyen helyzetben, ami segítene? Volt valaki hasonló helyzetben, nektek mi segített vagy mi segített volna így utólag visszagondolva?

Köszi, mindenkinek, aki normálisan hozzá tud szólni!

2021. jan. 5. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éve nem tudok túljutni rajta és nemhogy jobb lenne, csak rosszabb. Már észrevettem az utóbbi időben, hogy az egészségem rovására megy az állandó feszültség, agyalás, hogy egyik percben jó kedvem van, másik percben összeomlok, mert egy ezer éves mondata eszembe jutott. Vannak időszakok, mikor jobban lekötnek hétköznapi dolgok, amiket amúgy nem szeretek, de a figyelmem azért elvonják (munka, tanulás), de ha van időm, azonnal feljön a múlt és teljesen olyan, mintha csak tegnap szakítottunk volna. Na meg az álmok...mikor sírva ébredek.

Talán egy kapcsolat segítene valamelyest, bár ugyanolyan úgysem lehet senkivel, ebbe belegondolni épp elég ok az elkeseredésre, mert én nem jobbat vagy másabbat akarok, hanem ugyan azt...

Mégis mit tudna csiálni a pszichologus? Átváltozik az exemmé?

2021. jan. 5. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
20 év?? Te jó ég... senki nem ér ennyit :(
2021. jan. 5. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudom :(

2021. jan. 5. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem leszek rajta túl. 3 éve ez van, de semmit se enyhült.

Egy korábbi hasonlóan nagy szerelmen 10 év alatt túljutottam, de 20 évbe telt, mire újra ugyanazt tudtam érezni valaki iránt és persze a vége is ugyanaz lett.

2021. jan. 5. 15:37
 5/5 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Ez elég komoly helyzet.

Sokan évekig, akár évtizedekig szenvednek a párjuk "elvesztése" miatt (a halálesetet nem veszem ide), a másik fél viszont él boldogan mással és nem érdekli az egész.

2021. jan. 5. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!