Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fhah kérdése:

Ez normális vagy sem?

Figyelt kérdés

Én 26 vagyok keresek munkát mellette de ha találok egy munkát a párom hülyeséget csinál.

Ezt hogy értem az összes fönökömre rá mászik.

De félek ha el hagyom akkor senkim se lesz.

Mit tegyek most szakítsak vele vagy se?

2020. dec. 11. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele.

Széles a világ, kvát, stricit mindig találsz.

De tele van a világ normális emberekkel is.

Rá fogsz találni az egyikre.

2020. dec. 11. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát mindkettőtökkel komoly gondok vannak. Te kapcsolatfüggő vagy.

Én inkább vagyok egyedül, mintsem mosogatórongy legyek egy szar kapcsolatban.

2020. dec. 11. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a párod képes megcsalni és te vele akarsz maradni?

Drága kérdező,ne félj,nem maradsz egyedül ilyen nem létezik kivéve ha önszántadbol akarod.

Fogsz találni rendes szerelmet de ezt engedd el,jobb lesz neked.

2020. dec. 11. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan, szerinted egyedül szarabb mint egy ilyen trágyahalomban? Ne röhögtess már.
2020. dec. 11. 14:04
 5/9 A kérdező kommentje:

A munkám miatt van velem autó szerelő vagyok én. Olyan rég rúgták ki az elözö állásombol

Persze most találtam egy kis helyi autószerelő műhelyet valószínűleg ha minden klapol holnap kezdek.

2020. dec. 11. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok kérdező 😊

De ne legyél benne ebbe a toxikus kapcsolatban,hidd el neked is jobb lesz es nem fogsz egyedül maradni,valahogy a mostani pároddal is megismerkedtel mással is menni fog

2020. dec. 11. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Troll a kérdező, napi szinten írja ki a kifejezetten polgárpukkasztásra szánt kérdéseit.

Tegnapelőtt még barátnője sem volt: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Azóta meg, úgy tűnik, talált egyet, meg néhány munkahelyet, és a csajnak volt ideje az összes főnökére rá is mászni... :DD

2020. dec. 11. 14:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Egy félig ramán félig magyar ember vagyok.

A román lányok jó tulajdonságai barátságosak elnézök hüségesek ja és tudják a helyüket

A román lányok rossz tulajdonságai agresszívek de ha a párjukkal valami probléma van mindig ki állnak érte.

A magyar lányok jó tulajdonságai alig van nekik .

A rossz tulajdonságaik meg csomó.

2020. dec. 11. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nő a párod én szíves alkalmazzlak . 😁😁😁
2020. dec. 13. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!