Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok, amiket lehetetlen megbocsájtani egy párkapcsolatban?
Ez szerintem mindenkinél változó, máshogy húzódnak meg a határok, de nálam:
-a folyamatos hazudozás, a másik tévképzetben tartása (legyen szó viszonyról vagy anyagiakról vagy bármiről)
-megcsalás
-bármiféle erőszakos tett/bántalmazás
-zsarolás, manipulálás és társai
Fel nem vállalás,
fizikai bántalmazás,
állatkínzás,
megcsalás,
ha az anyja/apja mellé áll akkor, amikor a szíve mélyén neked ad igazat
Furán hangzik, de minden olyan dolog, ami neked nincs ínyedre. És itt beszélhetünk akár arról is , hogy irritál ahogy fogat mos.
Tudom furán hangzik, meg kompromisszum meg minden bla-bla, de ha van bármi is, ami téged idegesít és nem tudod kezelni, sem szeretni vele, csak elnézel mellette, idővel visszaüt.
Pont ez az egyik alapja, amiért besülnek a kapcsolatok, mert a szerelem ködében elnézem ferinek, hogy öt naponta borotválkozik, pedig rohadtul utálom, hogy szúr, én meg erzsinek nem szólok, hogy ne vakarja a seggét előttem, mert annyira most még nem zavar, meg kerek is még a feneke.
No ebből lesz, pár év után hogy te igénytelen állat. Ez csak egy példa volt persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!