Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom egyik barátja bunkó velem, mit lehet tenni?
2,5 éve vagyunk együtt párommal.
Van egy barátja, aki (hálistennek) nem itt lakik velünk egy városban, évente egyszer-kétszer, ha taliznak/talizunk.
Na már most ez a srác anno részegen szerelmet vallott páromnak (aki férfi).
Utána évekig nem beszéltek, párom látni sem akarta..
Azonban kb 2 éve újra felbukkant párom életében, s úgy tűnt kibékültek, de nem beszéltek arról a múltbeli dologról..
A párom bemutatott neki..itt jelezném, hogy az összes többi barátjával remekül kijövünk, jófejek velem..azonban ez a srác az elejétől fogva bunkón viselkedik velem..hol levegőnek néz, hol célozgat, hol a nőket megbélyegezve beszél..
Ezt én el is mondtam a páromnak, hogy ez zavar. Ő nagy nehezen ezért odanyögte egyszer, mikor 3-an együtt voltunk, hogy “na mi van veletek? Olyan fura ez hogy nem is beszéltek szinte egymással”. És akkor csak lazán annyit mondott a srác, hogy hát nem tudja mit beszéljen velem..
Aztán tavaly, a szülinapi bulinkon mintha változni indult volna a helyzet. Mintha kedvelt volna, beszélt velem is, jófejnek tűnt. Gondoltam, ez így marad..
Azonban, tegnap megint jött, és ismét ment a levegőnek nézés (egyes szám első személyben köszönt el a páromtól!) meg végig a házasságról köpködött, hogy az minek kell, úgyis vége egyszer, és akkor a férfiak járnak rosszul stb. Nekem nem tetszik ez a kretén stílus..én párom helyébe ezt nem tűrtem volna..
Mit lehetne tenni? Én így nem akarok ezzel a sráccal találkozni. Viszont annak sem örülök, hogy egy ilyen kretén a párom egyik barátja, és ki tudja mikkel uszítja ellenem...
27/N
Amúgy szerintetek, ha még tegyük fel érez valamit a párom iránt, és elég labilis/abberált személyiség, van félni valóm tőle?
Ez felmerült bennem már egy ideje, illetve párom legjobb barátja is ezt vázolta fel anno páromnak, hogy mi van, ha..? És szerinte sem kéne ezzel a sráccal tartania a kapcsolatot..
Igen arra gondolok, hogy bánthatna..
Egyetértek abszolút..
Váratlan fordulat..
Elmondtam ma a páromnak ezt a dolgot. Először nem annyira akart semmit tenni..de aztán most jön, hogy leírta a srácnak, hogy engem megsértett a tegnapi kijelentéseivel.
A srác írta a páromnak, hogy akkor ha tudta, hogy ez sértő lehet nekem, akkor neki kellett volna megvédenie engem, de nem szólt semmit szinte hozzá..
És azt is leírta, hogy ezt nem célzásnak szánta, hanem a szülei miatt ez a véleménye, és abszolút megért, hogy engem ez megsértett.
Még kiderül, hogy "inteligensebb", mint a párom..lol
"A srác írta a páromnak, hogy akkor ha tudta, hogy ez sértő lehet nekem, akkor neki kellett volna megvédenie engem, de nem szólt semmit szinte hozzá.."
Ebben igaza van, de szerintem ezzel is csak egymás ellen akar fordítani titeket.
Kár, hogy nem biszex :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!