Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom egyik barátja bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom egyik barátja bunkó velem, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyunk együtt párommal.

Van egy barátja, aki (hálistennek) nem itt lakik velünk egy városban, évente egyszer-kétszer, ha taliznak/talizunk.

Na már most ez a srác anno részegen szerelmet vallott páromnak (aki férfi).

Utána évekig nem beszéltek, párom látni sem akarta..

Azonban kb 2 éve újra felbukkant párom életében, s úgy tűnt kibékültek, de nem beszéltek arról a múltbeli dologról..

A párom bemutatott neki..itt jelezném, hogy az összes többi barátjával remekül kijövünk, jófejek velem..azonban ez a srác az elejétől fogva bunkón viselkedik velem..hol levegőnek néz, hol célozgat, hol a nőket megbélyegezve beszél..

Ezt én el is mondtam a páromnak, hogy ez zavar. Ő nagy nehezen ezért odanyögte egyszer, mikor 3-an együtt voltunk, hogy “na mi van veletek? Olyan fura ez hogy nem is beszéltek szinte egymással”. És akkor csak lazán annyit mondott a srác, hogy hát nem tudja mit beszéljen velem..

Aztán tavaly, a szülinapi bulinkon mintha változni indult volna a helyzet. Mintha kedvelt volna, beszélt velem is, jófejnek tűnt. Gondoltam, ez így marad..

Azonban, tegnap megint jött, és ismét ment a levegőnek nézés (egyes szám első személyben köszönt el a páromtól!) meg végig a házasságról köpködött, hogy az minek kell, úgyis vége egyszer, és akkor a férfiak járnak rosszul stb. Nekem nem tetszik ez a kretén stílus..én párom helyébe ezt nem tűrtem volna..

Mit lehetne tenni? Én így nem akarok ezzel a sráccal találkozni. Viszont annak sem örülök, hogy egy ilyen kretén a párom egyik barátja, és ki tudja mikkel uszítja ellenem...

27/N

2021. ápr. 2. 08:45
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Igen, ez talán még jobban zavar, hogy ő ráhagyja... mondtam is neki..

2021. ápr. 2. 09:24
 12/30 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy ezeket leírtad, sokat segítettél..és igen, újra fogok erről beszélni vele, mert ez így nagyon nem oké..választás elé nem akarom tenni. De egy ilyen embert én nem akarok az életembe, mint ez a srác..és ha nem tud kiállni mellettem a párom, akkor róla is komolyan elkell gondolkoznom, hogy akarom-e..

2021. ápr. 2. 09:30
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar választani közületek. Nem is kell. Találkozzanak nélküled, így mindenki boldog.
2021. ápr. 2. 09:30
 14/30 anonim ***** válasza:
96%
Az igaz, hogy a barátodnak kéne leállítani alapból, de te meg egy felnőtt nő vagy, állj már ki magadért és ne a csodát várd. 🤷‍♀️ nálunk is volt egy ilyen haver, mondjuk ő alapból lekezelő mindenkivel, ezért tűri mindenki ezt a paraszt stílust. Na nekem nem tetszett, hogy velem is úgy beszélt volna, mintha a se.géből húzott volna ki és megmondtam neki a magamét. Azóta kenyérre lehetne kenni ha velem beszél, na nem mintha sokszor találkoznánk, most már éves szinten kb 2 alkalommal. Előtte jeleztem a páromnak én is, mekkora suttyó a haverja, de az volt, ő mindig ilyen, nem úgy gondolja stb. De én nem is rágtam magam ezen, hogy jaj védjen már meg. Nekem is van szám, ki tudom nyitni, ha valami nem tetszik. Ha utána se változik semmi, hogy kiállsz magadért akkor tényleg elő lehet venni a párod, hogy csináljon valamit, de szerintem alapból nem feltétlen lehet ezt elvárni.
2021. ápr. 2. 09:31
 15/30 A kérdező kommentje:

14

Vissza is szoktam neki néha szólni, pl tegnap is megmondtam neki, hogy jó akkor te nem leszel meghívva az esküvőnkre :D

De ennél tovább nem szoktam elmenni, mert nem érzem magam olyan feloldottan a társaságában..de igaz is, ameddig hagyom, addig nem fog változni. Úgyhogy akkor legközelebb beszélek vele :)

2021. ápr. 2. 09:45
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
Hát azért, a párjának is illene valamit kezdenie ezzel, drágalátos 14es... És normálisan is lehetne válaszolni, nem pedig bunkón. Itt mindenki hibás, csak a kérdező nem!
2021. ápr. 2. 09:45
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azonnal a féltékenység jutott eszembe, mivel írtad, hogy egyszer szerelmet vallott neki. Látszólag a barátod se kezeli jól a helyzetet. Az milyen reakció már, hogy “na mi van veletek? Olyan fura ez hogy nem is beszéltek szinte egymással”. Minimum megbeszéltem volna a másik pasival, hogy vagy legyen veled kedvesebb, vagy ne találkozzatok hárman.
2021. ápr. 2. 09:46
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, kérdező, a párodat nem is minősítem, legyen elég annyi, hogy ha valamelyik akár közeli barátom így bánna a párommal, egyszer figyelmeztetném, másodszorra úgy vágnám ki az életemből, mint macskát... Nemhogy még egy jöttment, nem szoros kapcsolat. Ott lehet, nem is figyelmeztetném, menjen, amerre lát.

Viszont, hogy neked is a sarkadra kéne állni, az is biztos. Velem a saját anyám nem bánhatna így, nemhogy a párom rokona/haverja. Egyszer kérném a páromat, hogy állítsa le, másodszorra úgy elküldeném az illetőt melegebb éghajlatra, hogy azonnal repülőjegyet venne. Nehogymár eltűrd, hogy így bánjon veled ez a gyökér, aki még mindig tutira rá van izgulva a párodra, és azért utál téged ennyire. A helyedben én be sem engedném abba a házba, ahol lakom. Ha meg a páromnak nem tetszik, mehet vele ő is (ha én lakom nála, akkor én megyek isten hírével).

2021. ápr. 2. 09:49
 19/30 A kérdező kommentje:

17

Szerintem is ez lehet a dologban, hogy féltékeny...de meddig mehet ez így? Szerintem is beszélniük kéne, mert ez már lassan mindenkinek kellemetlen így..én pedig tényleg nem fogom ezt eltűrni tovább.

2021. ápr. 2. 09:50
 20/30 anonim ***** válasza:
Mert mi bunkót írtam? Leírtam, nálunk mi volt. Huh de nagy bunkóság tényleg.
2021. ápr. 2. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!