Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyan nővel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan nővel, aki volt már börtönben?

Figyelt kérdés
Például 1-2 évet volt börtönben hamis tanúzás, autóbaleset, adócsalás, hűtlen kezelés vagy túlzott önvédelem miatt.

2021. ápr. 1. 22:18
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
64%
NEM
2021. okt. 15. 21:09
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
véletlen senki sem kerül óda, viszont ha vonzó szerintem a férfiak többsége belemenne.
2022. márc. 15. 13:33
 23/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem. A kib@$zott élet elég komplikált anélkül is, hogy bűnözőkkel nehezítsem a saját dolgom
2022. márc. 15. 20:40
 24/30 anonim ***** válasza:
64%

Óvatosabb lennék vele, de nem zárnám ki eleve.

A körülményekre kíváncsi lennék. Pl. hamis tanúzás lehet azért, mert szerelmes volt a férfiba és menteni akarta. Ez mondjuk nem ugyanaz, mintha önös érdekből hazudott volna a bíróságon.

Az adócsalás sem okvetlen utal cégéres bűnözőre. Simán lehet, hogy másként értelmezte a jogszabályt, mint az adóhivatal, ill. a bíróság. És azért elég nyakatekertek a jogszabályaink, különösen a cégekre vonatkozó adójogszabályok.

A túlzott önvédelem meg tipikusan a becsületes emberekkel esik meg. Pl. meg akarta valaki erőszakolni, ő erősebb volt nála és akkor is ütötte a fickót, amikor már a földön feküdt és nem jelentett rá veszélyt. A jog szerint ez bűn, de én nem tekintem annak. De ha vagyon elleni bűncselekmény ellen védekezik valaki, említhetném a fagyállós borosgazda esetét, vagy a kesznyéteni Szoboszlai Barna bácsit, aki áramot vezetett a kerítésébe. Igaz, ők férfiak voltak, de mindkettőt talpig becsületes embernek tartom. (Nem tudom, végül elkerülték-e a börtönt, talán Barna bácsinak sikerült.)

Szóval az élet nem fekete és fehér, én így gondolom.

2022. márc. 16. 23:33
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ miért,meg látni kell az aktuális hozzáállását az êlethez. Ha ez rendben van,akkor nem érdekelne a múlt.
2022. ápr. 3. 20:07
 26/30 anonim ***** válasza:
52%
Nem, bizalmatlanságot szülne csak a személyével kapcsolatban.
2022. jún. 7. 01:30
 27/30 anonim ***** válasza:
29%
Engem nem zavart. Drogot árult. Részben a rendőrök csőbe húzták, mert idősebbnek kinéző fiatalt küldtek vásárolni. Amúgy ezen kívül nem adott el fiataloknak semmit (vagy csak ilyen határeseteknek, aki idősebbnek látszott). Amikor kijött, folytatta. Persze ha van gyerek, akkor ez para, de ha nincs, akkor meg mindegy. Legalább izgalmas a munkája.
2022. okt. 13. 12:04
 28/30 anonim ***** válasza:
62%
Most olvastam, hogy egy huszonéves orosz bank igazgató nő kipördült az ablakon. Őt nem akarták ezek szerint börtönben látni. Ha valaki leüli a büntetését és utána kijön akkor simán elképzelhető, hogy összejövök vele, de ha valamilyen gyanús baleset miatt meghalt, akkor utána már biztos nem.
2023. júl. 17. 09:09
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
28-as, ha valaki meghalt, akkor nyilván nem jönnél vele össze. Ha akarnál, se tudnál. :-)
2023. júl. 17. 15:42
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Simán!

Ha megváltozott csak akkor.

Én is voltam bent régebben.

2024. márc. 22. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!