Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan nővel, aki volt már börtönben?
Egyáltalán nem kizárt, hogy valaki börtönbe kerüljön olyan bűncselekményért, ami miatt az én szememben még nem feltétlen lesz rossz ember. A leírásban szerepel pl. az autóbaleset is, és volt is olyan eset, hogy valaki az autópályán 140-nel (!!!) ment, tehát minimálisan átlépte a sebességkorlátot, balesetet okozott, amiben valaki meghalt, a felelősnek pedig rövid időre (talán 2 évre) börtönbe kellett mennie.
A túlzott önvédelem is hasonló. A jogászok nagyon szépen leírták, hogy önvédelem esetén úgy kell eljárni, hogy a támadó ne sérüljön, csupán ártalmatlan legyen, a valóságban pedig, ha valaki megtámad, nem azt mérlegeli sem egy nő, sem pedig egy férfi, hogy vajon elég ártalmatlan-e már a támadó ahhoz, hogy ez még az önvédelem kategóriába beleférjen...
A hamis tanúzást viszont nem tudnám tolerálni.
Igen...en sem vagyok szent..igaz a börtönt mindig megúsztam.
38ffi
Nem , ezek durva dolgok, kérdező.
Egyedül a közúti baleset okozása, ami nem volt szándékos, ez az egyetlen, ami bárkivel megtörténhet. Na ha ezért ült volna, ezt elnézném, mást nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!