Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha valaki 2x jelöl facebookon?
Mind a két fél részéről érdekelne a véleményetek, mondjuk ha egy csaj nem igazol vissza egy pasit 2-3 hét után, akkor mennyire gáz ha újra bejelöli a férfi? És ugyanez fordítva?
(előtte néhány levelet váltottak már másik oldalon, és nem volt gond)
Vélemények érdekelnek, köszönöm szépen előre is :)
Nekem is volt már, hogy nem vettem észre, mert megszűnt a régi (2-3 éve még volt) ismerősök fül, úgyhogy most egybe van ez az értesítésekkel.
Jelöld be újra, ha direkt nem jelölt vissza, akkor most se fog én nem lesz gáz, mert nem valószínű hogy valaha beszélni akar még veled. De ha már máshol beszéltetek, akkor lehet hogy csak nem vett észre
Ahhoz,hogy újra bejelöld vissza kell vonni a jelől
ölésedet. Nálam is volt már olyan,hogy csak rápillantottam ki jelölt be és nem jelöltem vissza, aztán feledésbe merült a részemről.
De az már nem hiszem,hogy véletlen,hogy vissza sem jelöl és az üzenetedet sem olvassa el. Tehetsz egy próbát, de csak akkor ha el tudod viselni a kudarcot. Mert vélhetőleg az vár Rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!