Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsán néznél egy olyan párra, ahol a lány 15 éves, a srác 22?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 02:16
21/34 anonim válasza:
előző vagyok.
tisztelet a kivételeknek:) pl az én barátom:)
23/34 A kérdező kommentje:
nálunk nem elsősorban a szex a fontos.
2010. aug. 22. 17:25
24/34 anonim válasza:
Nekem volt már 46 éves pasim is nagyon szerettük egymást és nem érdekelt, hogy ki mit gondolt. Én akkor 18 voltam. Téged se érdekeljen mások véleménye, az a lényeg, hogy szeressétek egymást és legyetek boldogok. :)
25/34 anonim válasza:
Nem, egyrészt mert semmi közöm hozzá, másrészt pedig a szerelem az nem 2 ember életkorának függvénye. A lányok amúgy is korábban érnek, így lehet, hogy 15 évesen valaki igen is érett legyen, ez nem jelenti azt, hogy a srác gyerekes.
19/F (mielőtt még valaki inigazolást látna ebben a válaszban, nem, nekem még nem volt barátnőm :))
28/34 anonim válasza:
ha szeretik egymást, ne érdekelje őket senki véleménye..
29/34 anonim válasza:
Csakhogy ti nem lesztek soha egy pár, ezt te is tudod!
30/34 A kérdező kommentje:
miért mondod ezt?
indokold kérlek!!!
2010. aug. 22. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!