Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasikba hogyhogy nem alakul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikba hogyhogy nem alakul ki érzelmi kötődés több szex után?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt. Elmagyarázná valaki??! Szingli pasi, nagyon működik a kémia, tetszünk egymásnak, intelligencia szintünk ugyanolyan. Annyi, hogy nem itthon dolgozik. Ez befolyásolhatja, hogy ne kötődjön?
2021. márc. 29. 18:29
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
96%
Csak nem tudja eldönteni, h melyikőtökhöz kötődjön. Ennyi az egész.
2021. márc. 29. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Miért alakulna ki? Ha te lefekszel valakivel, akkor egyből szerelmes leszel? Ha egymás után lefekszel 2 pasival, akkor mindkettőbe szerelmes leszel vagy mi?

Az meg, hogy mennyire működik a kémia, mennyire jöttök be egymásnak a TE VÉLEMÉNYED szerint, még nem jelent semmit.

2021. márc. 29. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Az nem befolyásolja, hogy nem itthon dolgozik.
2021. márc. 29. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Én nő vagyok és bennem sem alakul ki semmiféle kötődés szextől, két teljesen külön dolog.
2021. márc. 29. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
Mert van akinek a szex csak szex.
2021. márc. 29. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
Bennem nőként nem alakul ki, a szex az csak szex. Persze, lehet olyannal csinálni akit szeretek,de csak emiatt nem fogok megszeretni valakit. Szerintem sok férfi is így van ezzel, nem nemtől,hanem habitustól függ.
2021. márc. 30. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!