Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 38 évesen hány éves lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 évesen hány éves lehet a legfiatalabb lány akivel összejöhetek reálisan?

Figyelt kérdés

Tudom hogy 14 évtől már legális, de a valóságban milyen korosztálynál lehet még esélyem?

Lányok ti mennyire idős pasival állnátok össze akár kalandra akár összeköltözésre?

2021. márc. 27. 19:49
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
#30 elméleti mert tudom hogy nem jön össze 40 alattival már , csak kiváncsi vagyok. Jogilag tudom hogy lehetnék 14-18-28 évessel is de csak elmélet mert a valóságban nem fog megtörténni csak beszèlünk róla 🙃
2021. márc. 27. 22:20
 32/36 anonim ***** válasza:
50%
34.
2021. márc. 28. 18:42
 33/36 A kérdező kommentje:
#32 azzal nagyon kiegyeznék...
2021. márc. 28. 22:19
 34/36 anonim ***** válasza:

Kérdező ha neked Palvin Barbara külsejű top nő lenne az ideális akkor kevesbe jó anyagiakkal nehezen fogsz megismerkedni Budapesten ahol a jó nők 99% de még azok is akik egy nespressoba dolgoznak minimálbérnék valamivel többért de jobban néznek a pénzt nézik. Nem tudom szoktál e Nespressoba járni, ha igen tudod miről beszélek.

A tini vagy 20 lányok rövid távon elérhetőek ha szerencsés vagy.

2021. márc. 28. 22:47
 35/36 A kérdező kommentje:

#34 ne haragudj de honnan vetted hogy nekem " top nő " kellene.

Szerintem erről egy szó sem esett. A kor a kerdés lényege.

Nem vagy se jókêpű, se sikeres. Szegény csoró vagyok, ronda, tudom mik a határaim külső szempontjából, de a kor szerintem nem tartozik ide.

2021. márc. 28. 22:53
 36/36 anonim ***** válasza:
Akkor mégsem elméleti a kérdés
2021. márc. 28. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!