Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen hány éves lehet a legfiatalabb lány akivel összejöhetek reálisan?
Figyelt kérdés
Tudom hogy 14 évtől már legális, de a valóságban milyen korosztálynál lehet még esélyem?
Lányok ti mennyire idős pasival állnátok össze akár kalandra akár összeköltözésre?
2021. márc. 27. 19:49
11/36 anonim válasza:
26 vagyok, látatlanban nem jönnék össze 38 evéssel, aztán ki tudja.
4-5 évet még ideálisnak is tartok, attól felfelé már necces.
12/36 A kérdező kommentje:
#8 részben igazad van, bár sok mai tizen-huszonéves elhasználtabb mint a korombeliek.
2021. márc. 27. 20:32
13/36 anonim válasza:
Attól függ. Ha fiatalos vagy, szerintem 25+, ah érettebb, akkor 30+.
14/36 anonim válasza:
Pasi vagyok, 37 éves leszek májusban, de egy nálam max 10 évvel fiatalabb hölggyel tudom elképzelni, hogy "bepróbálkoznék". Alapvetően inkább a 40+-os Nők a "zsánereim". :)
15/36 A kérdező kommentje:
#13 elég válasz ha azt mondom hogy csak 40 de inkább 45+os nőknél van esélyem a társkeresőn? 😂
2021. márc. 27. 20:40
16/36 anonim válasza:
Magamból kiindulva 30 alatt nem jöttem volna össze 38 évessel, mert öregnek tartottam őket. Persze ha van elég pénzed, és nem zavar, ha kihasználnak, vagy kiröhögnek, akkor próbálkozhatsz 20 éveseknél is.
17/36 A kérdező kommentje:
#16 sajnos nincs pénzem , de teljesen igazat adok neked. Én is ezt tapasztalom hogy 40 alatti nő nem kezd korombeli férfival
2021. márc. 27. 20:48
18/36 anonim válasza:
Szerintem 25 az a határ, amitől már nem gondolja azt mindenki, hogy mondjuk csak a pénzed miatt van veled, vagy apakomplexusos a csaj. Bár én most leszek 25, de 30 felettivel nem járnék, nem jönnek be.
19/36 anonim válasza:
Hát figylelj. Én 36 vagyok és 30-42 évre állítottam be a társkeresőt.
Miért? Mert tudom, hogy ennél nagyobb különbség esetén más világban él mint én. Neked is csak sorozatos pofára esés lesz a sorsod, ha ettől a logikától eltérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!