Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztél már úgy valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már úgy valakivel kapcsolatban, hogy még dolgotok van egymással? Bejött a megérzésed?

Figyelt kérdés

Folyamatosan azt érzem, hogy vissza fog térni az életembe az exem (persze tudom, ez rajtam is múlik).

Azt érzem, hogy ő is gondol rám és így gondolja.

Korábban is éreztem már így, voltunk már külön, majd ismét együtt.

Mióta külön vagyunk, neki már van más, mégis keresett többször.

Már megszakítottam vele a kapcsolatot, mert ez az állapot így nem volt rendben.

De még mindig bennem van az az ennek még nincs vége érzés.

Tudom,így nehéz túl lépni, de a megérzéseimet nem tudom befolyásolni.

Volt olyan, amikor azon gondolkodtam, neki hogyhogy nem hiányzom, pont akkor üzent.

Volt olyan is, hogy pont rá gondoltam és elhajtott előttem autóval.

Tudom, hülyeségnek hangozhat, de én úgy érzem, hogy ez lezáratlan kettőnk között és még lesz egymással dolgunk.

Valaki volt már hasonló cipőben?

Bejött a megérzésetek, vagy mi történt?

2021. márc. 27. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Éreztem. Mikor jelentkezett, meg sem lepődtem. Aztán volt még pár alkalom, hogy összesodródtunk. Amiken meg sem lepődtem szintén, mert hamarabb volt újra eszemben, mint hogy megkeresett. Most véglegesen véglegesnek látszik. Viszont megint úgy vagyok mint legelőször. "Csak azt várom", mikor jelentkezik. Egyszerűen érzem, hogy fog még. Pedig itt már minden józan ész azt mondja, hogy nem fog.
2021. márc. 27. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
na megjelentek az ezosok akik mágus iskolát végeztek és tanításokról beszélnek.. XDD
2021. márc. 27. 18:53
 13/16 anonim ***** válasza:
12. Elég buta vagy. Egyáltalán nem vagyok ezo, sőt. De igenis hiszek a megérzésekben. Hogy te nem az a te dolgod
2021. márc. 27. 18:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Mindenki abban hisz, amiben szeretne.

12-es,te miben hiszel, hogy számodra ez a terület oly vicces?

2021. márc. 27. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de A, vagy az élet, vagy B, én bebizonyítottuk, hogy mégsincs az így.
2021. márc. 27. 20:28
 16/16 anonim ***** válasza:
14. az idegen életformákban.
2021. márc. 27. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!