Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már úgy valakivel kapcsolatban, hogy még dolgotok van egymással? Bejött a megérzésed?
Folyamatosan azt érzem, hogy vissza fog térni az életembe az exem (persze tudom, ez rajtam is múlik).
Azt érzem, hogy ő is gondol rám és így gondolja.
Korábban is éreztem már így, voltunk már külön, majd ismét együtt.
Mióta külön vagyunk, neki már van más, mégis keresett többször.
Már megszakítottam vele a kapcsolatot, mert ez az állapot így nem volt rendben.
De még mindig bennem van az az ennek még nincs vége érzés.
Tudom,így nehéz túl lépni, de a megérzéseimet nem tudom befolyásolni.
Volt olyan, amikor azon gondolkodtam, neki hogyhogy nem hiányzom, pont akkor üzent.
Volt olyan is, hogy pont rá gondoltam és elhajtott előttem autóval.
Tudom, hülyeségnek hangozhat, de én úgy érzem, hogy ez lezáratlan kettőnk között és még lesz egymással dolgunk.
Valaki volt már hasonló cipőben?
Bejött a megérzésetek, vagy mi történt?
Esetleg azon is elgondolkodhatnál, hogy milyen ember a párod, ha más mellett neked írogat.
Mert x év borzasztó házasságban bele lehet futni megcsalásba és ott kb. meg is hal egy kapcsolat, de simán járni valakivel úgy, hogy még nem is köt össze semmi és másnak írogatni...
Romantikus. Nagyon kellessz neki, ha még egyedül sem képes lenni.
Igazi férfi...vagy nő
Eltekintve attól, hogy mással van...
Nos nekem már volt. Általában bevált, de nem mindig kerestük egymást. Mert már nem volt hova.
De a megérzés az megérzés.Most is ezt érzem. Tudom, hogy gondol rám, tudom, hogy még vonzom, nem kicsit, ez a kölcsönös érzés megvan.
De ő így döntött, én meg elfogadtam
Kinek mi a jó
Persze, mert te nem zártad le. Ő meg egy fasz mert nem enged el. Két emberrel is szemét
Öntsön tiszta vizet a pohárba. Szeretnél így járni vele x év múlva? Hogy melletted másnak írogat?
Ezt nem ártana átgondolni mert ez is egy olyan tulajdonság ami nem túl pozitív
Én esetemben foglalt az illető. És nem fog váltani. És hányok mikor látom, hogy hogy játszák a tökéletes életet. De neki ez kell? Hát legyen. Ettől függetlenül tudom hogy ő meg én......egy üres szobában..na hagyjuk.
Tudod aki nem mer...az nem nyer.
6 Szerinted nem pont azok a jó emberek az életünkben akik valamire megtanítanak? Tudom nem nekem írtad, csak válaszolok :)
Egy kapcsolatban is fejlődni kell
Nálam is pont lehet megtanított valamire, de pont ezért mert kellett, hogy az életemben legyen, lett ez sorsszerű, így furcsa és frusztráló, hogy nincs benne. Mégis itt van
És tudom hogy én is ott vagyok.
6-os vagyok, a volt páromat amolyan tanítónak tartom az életemben, de mégsem szeretett igazán, akkor ő most jó ember volt számomra? :)
mert hát fájdalmas vége lett, mégis sokat köszönhetek neki (tudtán kívül).
,, Szeretnél így járni vele x év múlva? "
Nyilván nem szeretnék magamból hülyét csinálni, de nem látok a jövőbe, így nem tudok erre válaszolni. Hiszek abban, hogy az emberek változhatnak és abban is, ha dolguk van még egymással, akkor úgy is úgy alakul az élet.
Én nem mondom, hogy kifejezetten így fogom alakítani, sőt. Nem véletlen zártam el a csatornákat, amiken keresztül eddig meg tudott keresni. Lehetőséget adok magamnak arra, hogy mással sodorjon össze a szél.
Ez csak egy megérzés és eddig nekem ezek nem csaltak sosem.
#6-os, ez is lehetséges.
Nem biztos, hogy azt érzem, hogy mi még párként együtt leszünk. De azt érzem, hogy sosem lesz olyan, hogy semmilyen szinten sem az életem része már. Szerintem neki szüksége van rám. A karmám szerint adósságom van és az a dolgom ebben az életben, hogy valamit rendbetegyek.
Mi van, ha ez a dolog vele kapcsolatos és nem neki kell hatást gyakorolnia rám, hanem nekem rá?
Sok mindent megéltünk együtt és ismerem annyira, hogy tudom, hogy elveszik egy olyan ember nélkül, akiben teljesen megbízhat. Nem a korrektség mintahőse, az tény. De jelenlegi helyzetben is még az egyetlen ilyen személy az életében én voltam/vagyok. És olyan köteléket érzek magunk között, ami már örökké megmarad. Másnál még nem éreztem ilyet, ezért furcsállom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!