Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A látszólag ok nélkül tiltogatós lányok - milyen lányok?
Facebook, 3 eset:
- kiírt valamit (idézet), hozzáírtam egy :D kommentet
- kirakott egy képet, ahol egy takarásban (de alakilag őrá hasonlító) lány tart egy táskát, odaírtam: "te vagy a model?"
- mindössze annyit írtam neki, hogy "boldog nőnapot"
Mind a három eset úgy végződött, hogy figyelmeztetés nélkül tiltást kaptam. Az első kettőt még ismertem is, a harmadik már nemis tudom, hogy került a facebook-omra, sosem találkoztunk...
Ezeket miért csinálhatták? Milyen lelkületű az ilyen lány?
ha egy középkorú / idős férfi irogat a képeim alá vagy ilyesmi az nekem sem tetszik
22/N
Én felnőtt férfiként sem szeretem, ha ismeretlen ilyen semmitmondó hülyeséget ír valami poszton alá.
Mire föl?
Kevered a dolgokat. Egy cikk alatt beszélgetni az abban olvashatókról nem ugyanaz, mint amikor valakinek a képe alá írdogálsz. Amúgy nekem vagy bárkinek miért kéne foglalkoznom olyan roppant értelmes hozzászólásokkal, mint ":D"? Hadd dönts már el az adott ember, hogy mit látna a saját posztja alatt...
Senki nem írta, hogy zaklatásnak venné, szimplán senkinek nincs kedve kéretlen üzengetőkkel foglalkoznia. Eleve nem értem mit vár az ilyen. Visszaköszönök neki kommentben és aztán... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!