Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a pasi, akivel ismerkedtek meggyanúsítana titeket, hogy nektek csak a pénz számít?

Figyelt kérdés
Bevallotta, hogy nincs saját ingatlana, autója, jogsija 30 évesen. Mondta, hogy ő szeretne majd hitelt felvenni és pár éven belül akar gyereket. Mondtam neki, hogy szép és jó, de ilyen anyagi körülmények közé, hogy akar vállalni, ha konkrétan nincs semmije. Erre beszólt, hogy "jó, akkor szüljél pénzes faszinak, neked úgyis csak a pénz számít". Manapság a pénz az alapja mindennek. Akkora bűn, hogy nem akarok a gyerekemnek száraz kenyeret adni ebédre?
2021. márc. 26. 09:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%

Fú bakker. Én szerencsés vagyok, mert a családom jómódú és megdobtak egy lakással tavaly 27 évesen. És mert piacképes szakmám van, amivel majd jól fogok tudni keresni, ha már nem pályakezdő leszek, illetve van is néhány millióm félretéve. De mindig elég szomorú ezeket olvasni. Mármint a férfiak szemszögéből mondom, hogy én lehet szerencsés családba születtem, de a közeli barátaim között is vannak olyan srácok, akik nem és nekik biztos nem lesz 30 éves korukra lakásuk. De lehet 40 éves korukra is csak egy erősen lakáshitellel terhelt, vagy az sem. Még az autó a legkisebb, mert bár nekem nincs (mivel nincs rá szükségem) és abból lehet venni fél millióért is használhatót, amivel meg lehet jelenni már és lehet rá mondani, hogy van autóm.

De most fejben mondom ezeket, hogy milyen kemény lehet átélni, hogy csak ezért nem kellesz egy nőnek. Én sem vagyok Casanova a saját lakás ellenére, mert nyilván nem csak ez számít, de legalább ez miatt nem utasítanak el nők és mégis könnyebben viselem így az életet. Ráadásul sokan nem is születnek tudatos, normális családba és ha mondjuk huszonévesen kell felnőniük, akkor még nagyobb hátránnyal indulnak az életben, még kisebb eséllyel lesz jól fizető munkájuk, vagyonuk, de persze a nők elvárják a sok vagyont, de közben meg nem ismerkednek tőlük 10 évvel idősebb férfiakkal, akiknél már esetleg valóban ott van a vagyon. Nekik a fiatal korukbeli férfi kell, de annak legyen olyan vagyona, mintha már 10 évvel idősebb lenne. Azért ezek a gondolatok még az én kedvem is elveszik sokszor a nőktől.

2021. márc. 26. 11:37
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Mit tennék? Hát, fognám magam és ismerkednék tovább mással. Bár jóval fiatalabb vagyok, de egy 30 évestől nem ezt a szintet várom. Miért? Mert most teszem le a jogsit és 30 éves koromra nem ott tartanék, mint ahol ő. Úgy választanék, hogyha én annyi éves lennék kb. hol kellene lennem. Ha nincs is saját ingatlana, de komolyabb megtakarításnak kellene lennie. Hitelre meg semmire nem tudom, mit akar. Nem szülnék bele a világba gyereket, szóval nem milliomost várok, de ez kevés lenne, hogy komoly ajánlatnak tekintsem.
2021. márc. 26. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:
96%
12. Nekem is van 6 millió forintom félretéve, de erről ki beszél ismerkedéskor? Még az lehet szóba kerül 1.-2. randin, hogy kinek van kocsija, vagy ki lakik albérletben/sajátban/szülőkkel, de arról ki beszél, hogy amúgy mennyi pénze van a bankban félretéve? Ez olyan téma, amiről legkorábban sok hónapnyi komoly kapcsolat után beszélnék már.
2021. márc. 26. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
13, ha nem is ennyire direktbe, de meg szoktam interjúvolni a másikat, hogy milyen tervei vannak a jövőre és hogyan kívánja ezeket elérni. Ilyenkor nem egy konkrét összeget várok, de a motivációiból meg tudom érteni, hogy a céljaink egyeznek-e vagy nem. Engem sem bánt, ha megkérdezik ezt tőlem, hogy mit akarok kezdeni magammal, mik a rövidtávú és a hosszútávú céljaim.
2021. márc. 26. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Hát nekem se kéne bocsi.
2021. márc. 26. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:
40%
Jézusom. Miert ismerkedsz ilyen csóró luzer pasival?
2021. márc. 28. 11:31
 17/17 anonim ***** válasza:
93%
Ennek az oldalnak a "felnőtt párkapcsolatok" kategóriája egy agglegényképző, ezt teljesen komolyan mondom, fél napija itt olvasgatom a kérdéseket, és már szakítani akarok lassan a barátnőmmel! Végtelenül undorító, hogy a nők mennyire pénzéhesek, lassan irigykedek az incelekre, nem is tudják, hogy ők az élet császárai, komolyan, hogy lehettek olyan buták, hogy egy férfi "sikerességet" abban méritek, hogy van-e jogsija? Egy darab papír, ami éppen csak a pénzt viszi, mert függetlenül attól, amit sok hülye mond az autó nem egy szükséges valami, hanem egy nettó pénzszórás, pláne annak, aki nem gazdag. Én 33 vagyok és nincsen autóm meg saját ingatlanom, mert egyikre sincsen szükségem momentán. Ellakok a bérlakásban meg járok busszal és biciklivel, eszembe nem jutna, hogy csak azért vegyek kocsit, hogy "legyen". pláne nem gondolom, hogy van aki ebben méri másnak a sikerességét, nem tudom én valahogy a két diplomámra meg a három nyelvvizsgámra büszkébb vagyok, mint mondjuk egy használt 15 éves kocsira lennék.
2021. márc. 30. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!