Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a "viselkedés" egy házas embernél jelent valamit?
Figyelt kérdés
Nem tudom már hogy akarna valamit vagy nem. Van hogy szinte alig néz rám, van hogy meglát távolabbról hogy jövök és egyértelműen a szememebe bámul azért elég sokáig. Meg van hogy végigmér, máskor meg mintha kerülné a szemkontaktust.2021. márc. 24. 19:53
1/8 anonim válasza:
Szóval nyújtogatjátok a nyakatokat és bámuljátok egymást, mint a tyúkok a baromfiudvarban.
Ki a fszomat érdekel, hogy ki hogyan néz? Keress magadnak munkát, unalmadban nem tudsz mit csinálni már, úgy látszik.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem en vagyok az, aki ismeretlenekkel ok nelkul kotekedik 😅 Inkabb neked kene valami hobbit keresni, ami lefoglal, lehet kevesbe lennel frusztralt.
2021. márc. 24. 19:59
3/8 anonim válasza:
Jelenthet is valamit, meg nem is. Te ismered őt, hogyan viselkedik más nőkkel szemben, tudsz-e arról, hogy megcsalja a feleségét. Szerintem most még kiforratlan a helyzet, de ne akarj a felesége és ő közéje beállni.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as
koszi a valaszt😊
2021. márc. 24. 20:03
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem válságot fogadnak a férfiak.Ha méreget biztosan tetszel neki
Az évek alatt az újdonság varázsát biztosan nem tudja megadni a felesége.Persze ez még nem jelenti azt ,hogy még is csalná.
7/8 anonim válasza:
vakságot *javított a telefonom.
8/8 anonim válasza:
Gondolom rárepülnél, azért képzelsz be mindenfélét, de tenni valamit a dologért már nem vagy annyira merész. Pedig akkor kiderülne, hogy te gondolsz túl sokat, vagy a pasi nem egyenes - legalábbis a feleségével szemben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!