Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az öregekhez vonzódok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az öregekhez vonzódok?

Figyelt kérdés

Nem a nagyon öreg emberekre, max 40-55 éves korig.Akik mondjuk tartják is magukat valamennyire. Múltkor is láttam 2őt és megbámultam őket.

Tisztára hülyén érzem magam ettől. Lehet, hogy kiskorom miatt vagyok ilyen.

Hogy lehetne ezt megoldani,hogy ne vonzódjak hozzájuk?

2010. aug. 19. 17:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg menj el pszichológushoz. Nem feltétlenül a te hibád az, hogy most az idősebbekhez vonzódsz. Én biztosan elmennék a helyedben. Tényleg nincs mit szégyellned rajta, a barátom anyukája is jár, holott makk egészséges diplomás két gyermekes nő. Eljár kibeszélni magát, nincs ebben semmi ciki.
2010. aug. 19. 18:25
 22/25 A kérdező kommentje:

18.24-Semmi gond!Én megértelek, nem egyszer fordult elő velem is gyerekkoromban..:/

Ha úgy alakul akkor lehetséges, hogy kifogom próbálni.

Pszichológushoz meg ha úgy alakul akkor elmegyek de most nem hiszem, hogy lesz rá időm. Nem mondtama zt, hogy ciki elmenni :) Szerintem bárki elmehet akinek gondjai vannak.

2010. aug. 19. 18:30
 23/25 anonim ***** válasza:
18.24-es, egyben a 33/50-es vagyok. Egyébként téged aggaszt, hogy az idősebbekhez vonzódsz?
2010. aug. 19. 18:42
 24/25 A kérdező kommentje:

Egyrészt azért,hogy mit szólnának hozzá szüleim..

Másrészt pedig lehet, hogy sosem lesz rá alkalmam megismerni egy idősebb pasit sem:) de az már az én gondom.

Egyébként ezeket leszámítva engem nem aggasztana, csak hát mindig ott van az, hogy De...

2010. aug. 19. 18:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát bébi, majd akkor lépj át a hídon, ha ott lesz... Addig meg éljél boldogan! Lehet, hogy megismersz egy 25 körüli pasit és fsza lesz minden :) Ne rágódj olyan dolgon, ami nincs is :) Take it easy :)
2010. aug. 19. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!