Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az öregekhez vonzódok?
Nem a nagyon öreg emberekre, max 40-55 éves korig.Akik mondjuk tartják is magukat valamennyire. Múltkor is láttam 2őt és megbámultam őket.
Tisztára hülyén érzem magam ettől. Lehet, hogy kiskorom miatt vagyok ilyen.
Hogy lehetne ezt megoldani,hogy ne vonzódjak hozzájuk?
Ez igaz:S:(
Csak ettől félek, hogy mit szólnának hozzá a szüleim pl vagy közeli ismerősök...
De lehet az is, hogy kifogom ezt nőni..
17.53-as vagyok. Én is azt hittem, hogy majd kinövöm. Voltak velem egy korú, sőt volt egy fiatalabb párom is. És végül mégis Nála kötöttem ki. Hogy miért? Nem tudom. Talán mert szeretem benne az érettségét. Hogy máshogy áll a dolgokhoz, mint sok velem egy korú. Talán, hogy óv és védelmez, és számíthatok rá. Nem tudom. Amúgy meg próbáld ki, hogy milyen egy idősebb pasival, aztán utána úgyis adja magát a többi :)
Ja, és a 40 éves pasi még nem öreg!!!!! :D
Én is azt hittem, hogy majd kinövöm, velem 18 éves korom óta van így, de nem nőttem ki, még mindig a 40 körüliek tetszenek.
Nálad mivel a kiskorodat írod változhat a dolog. Ha valami komoly történt veled, akkor fordulj pszichológushoz, ez nem szégyen, oda nem hülyék járnak.
Volt egy s más kiskoromban ami köze volt az idősebb férfiakhoz,nem volt túl komoly, elég annyi, hogy molesztálás.CSak akkor még nem fogtam fel a dolgokat.:S Lehet ez megrögzült bennem, és emiatt is vonzódom hozzájuk ,mert tetszett.
Pszichológusra már én is gondoltak ,de egyenlőre még csak fontolgatom a dolgot..
Oké. Az a f###sz, aki nemzett, később úgy gondolta, hogy kipróbálja, milyen is lehet egy édes kicsi lány.... Nem egyszer, nem kétszer. MÉGIS az idősebbekhez vonzódom. Jártam pszichológushoz, ott hagytam egy rakat pénzt, és k#vára nem segített semmit! Szóval nem vagyok biztos benne, hogy össze függ a két dolog.
Bocsánat, nem akartam csúnyán beszélni, csak egy kicsit felhúztam magam. Bocs.
De akkor is úgy gondolom, hogy próbálja meg, úgyis idővel rá fog jönni, hogy neki mi a jó. És ha egy 20 évvel idősebb pasi, akkor egy húsz évvel idősebb pasi. Volt már ilyen, meg lesz is. De szerintem nem kell aggódni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!