Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az öregekhez vonzódok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az öregekhez vonzódok?

Figyelt kérdés

Nem a nagyon öreg emberekre, max 40-55 éves korig.Akik mondjuk tartják is magukat valamennyire. Múltkor is láttam 2őt és megbámultam őket.

Tisztára hülyén érzem magam ettől. Lehet, hogy kiskorom miatt vagyok ilyen.

Hogy lehetne ezt megoldani,hogy ne vonzódjak hozzájuk?

2010. aug. 19. 17:46
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ez igaz:S:(

Csak ettől félek, hogy mit szólnának hozzá a szüleim pl vagy közeli ismerősök...

De lehet az is, hogy kifogom ezt nőni..

2010. aug. 19. 17:57
 12/25 anonim ***** válasza:
én 20 éves vagyok, és nekem is az idősebbek jönnek be, fiatal pasikhoz nem si vonzódom egyáltalán,nem tudom ez mért van ,de már 17 évesen ilyen voltam szóval nem vagy egyedül:) ne foglalkozz vele mások mit mondanak ha idősebb pasid lesz, ha vele jol érzed magad,akkor minden oké, csak az legyen eszedbe, hogy nekik teljesen más felfogásuk van, és nem érdeklik olyan dolgok mint például téged.ebböl sok vita adódhat.tapasztalat:)
2010. aug. 19. 18:00
 13/25 anonim ***** válasza:

17.53-as vagyok. Én is azt hittem, hogy majd kinövöm. Voltak velem egy korú, sőt volt egy fiatalabb párom is. És végül mégis Nála kötöttem ki. Hogy miért? Nem tudom. Talán mert szeretem benne az érettségét. Hogy máshogy áll a dolgokhoz, mint sok velem egy korú. Talán, hogy óv és védelmez, és számíthatok rá. Nem tudom. Amúgy meg próbáld ki, hogy milyen egy idősebb pasival, aztán utána úgyis adja magát a többi :)

Ja, és a 40 éves pasi még nem öreg!!!!! :D

2010. aug. 19. 18:01
 14/25 anonim ***** válasza:

17:52-es!

Te is leszel öreg!

2010. aug. 19. 18:02
 15/25 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, hogy majd kinövöm, velem 18 éves korom óta van így, de nem nőttem ki, még mindig a 40 körüliek tetszenek.

Nálad mivel a kiskorodat írod változhat a dolog. Ha valami komoly történt veled, akkor fordulj pszichológushoz, ez nem szégyen, oda nem hülyék járnak.

2010. aug. 19. 18:15
 16/25 anonim ***** válasza:
33/50-es vagyok. Miért menne pszichológushoz? Nincs vele semmi baj! Apa komplexus? Lehet. De ezen nem fog egy pszihodoki segíteni.... Miért lenne jobb, ha vele egy korú, éretlen kis pcsökkel foglalkozna? Próbálja ki, aztán meglátja bejön -e. Ez ilyen egyszerű.
2010. aug. 19. 18:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem olvastad? Azt írta lehet, hogy a kiskora miatt van, ezt nem részletezte, így feltételezem bármi lehet, és igenis ez a bármi olyan probléma is lehet, amit egy pszichológus tud kezelni.
2010. aug. 19. 18:19
 18/25 anonim ***** válasza:
Egyébként mondom, én sem foglalkozom fiatalabbakkal, csak 40 körüliekkel, mert ők tetszenek, én 21 elmúltam, nekem nincs apakomplexusom, egyszerűen ilyen az ízlésem, de engem semmi nem ért kiskoromban.
2010. aug. 19. 18:20
 19/25 A kérdező kommentje:

Volt egy s más kiskoromban ami köze volt az idősebb férfiakhoz,nem volt túl komoly, elég annyi, hogy molesztálás.CSak akkor még nem fogtam fel a dolgokat.:S Lehet ez megrögzült bennem, és emiatt is vonzódom hozzájuk ,mert tetszett.

Pszichológusra már én is gondoltak ,de egyenlőre még csak fontolgatom a dolgot..

2010. aug. 19. 18:22
 20/25 anonim ***** válasza:

Oké. Az a f###sz, aki nemzett, később úgy gondolta, hogy kipróbálja, milyen is lehet egy édes kicsi lány.... Nem egyszer, nem kétszer. MÉGIS az idősebbekhez vonzódom. Jártam pszichológushoz, ott hagytam egy rakat pénzt, és k#vára nem segített semmit! Szóval nem vagyok biztos benne, hogy össze függ a két dolog.

Bocsánat, nem akartam csúnyán beszélni, csak egy kicsit felhúztam magam. Bocs.

De akkor is úgy gondolom, hogy próbálja meg, úgyis idővel rá fog jönni, hogy neki mi a jó. És ha egy 20 évvel idősebb pasi, akkor egy húsz évvel idősebb pasi. Volt már ilyen, meg lesz is. De szerintem nem kell aggódni miatta.

2010. aug. 19. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!