Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen fontos személlyel felvenni a kapcsolatot 5 évvel később?
Lehet, hogy fura a kérdés, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy mennyire lenne etikátlan a lépésem. Párkapcsolati témába raktam, de ez alapvetően egy definiálhatatlan dolog volt, totálisan beteljesületlen kölcsönös vonzalom.
5 évvel ezelőtt az ebből adódó feszültség miatt elváltak útjaink, ő az első két évben keresett párszor, de én tudatosan elutasítottam. Azonban hatalmas hatással volt az életemre más területen, sokat köszönhetek neki.
Most itt vagyok 5 évvel később és azon gondolkodom, hogy írok neki. Egyszerűen kíváncsi vagyok rá, hogy mi van vele, rendben van-e. Nem szeretnék tőle semmit.
Volt esetleg közületek valaki hasonló helyzetben? Mi lett a sztori vége, mik a tapasztalatok? Csak őt nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni.
Hogy beszéljek vele, hogy elmondjam, hogy nem haragszom és remélem, hogy ő se haragszik. Jól van-e, sikerültek a tervei, ilyen kis apróságok.
Már nem akarhatok úgy tőle semmit, akár a francba is elküldhet, eltelt ez az idő. Csak olyan fura, hogy az a másfél év mekkora hatással volt rám, gyakorlatilag ő indított el egy új úton, a szakmámat (mmint az ötletet és a motivációt) tőle kaptam, és a mai napig igényem lenne erre a beszélgetésre, hogy rendezve legyen. Nem múlik el, pedig azt vártam.
Nagyon hosszú sztori, egy munka miatt egy harmadik országban közös albérletbe kerültünk, onnantól másfél évig laktunk ott, ő akkor válófélben volt, de még ment a huza-vona, és én ebbe nem akartam beleállni, szerintem ők se tudták még akkor eldönteni, hogy mi legyen, nekem meg ez a helyzet így tabu volt. (de már külön éltek)
Nem akartam semmilyen téren szerepet játszani az ő történetükben, ezért otthagytam az ottani karrierem és hazajöttem, mert a feszültség már elviselhetetlen volt kettőnk között, igazából így visszagondolva mindenki a másiktól várta a döntés meghozatalát. Tarthatatlan volt a helyzet.
Ő ezért rettenetesen megharagudott, ő is felmondott, hazament és elvált. Utána keresett, de akkor meg még én haragudtam rá, mert miatta feladtam a kinti karrierem és éppen akkor kaptam egy nagyon jó lehetőséget itthon, nem akartam másodszor is a pad alá esni (akkoriban voltam friss diplomás). Így lett vége. Viszont bánt ez az egész a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!