Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen fontos személlyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen fontos személlyel felvenni a kapcsolatot 5 évvel később?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy fura a kérdés, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy mennyire lenne etikátlan a lépésem. Párkapcsolati témába raktam, de ez alapvetően egy definiálhatatlan dolog volt, totálisan beteljesületlen kölcsönös vonzalom.

5 évvel ezelőtt az ebből adódó feszültség miatt elváltak útjaink, ő az első két évben keresett párszor, de én tudatosan elutasítottam. Azonban hatalmas hatással volt az életemre más területen, sokat köszönhetek neki.

Most itt vagyok 5 évvel később és azon gondolkodom, hogy írok neki. Egyszerűen kíváncsi vagyok rá, hogy mi van vele, rendben van-e. Nem szeretnék tőle semmit.

Volt esetleg közületek valaki hasonló helyzetben? Mi lett a sztori vége, mik a tapasztalatok? Csak őt nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni.

2021. márc. 24. 01:03
1 2
 1/15 Savlekotő ***** válasza:
100%

Nem szeretnék tőle semmit.

Akkor nem agyalnál rajta,jó volna ha magatoknak legalább nem hazudnátok.

2021. márc. 24. 01:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha nem kifejezetten haragban valtatok el, akkor nyugodtan rairhatsz, hogy mi van vele. viszont azzal szamolj, h ez tovabb bonyolithatja az eletedet, mert siman felreertheti az erdeklodest es azt hiheti, akarsz valamit, mikozben o nem. vagy epp forditva, o akar majd valamit, mikozben te allitasod szerint nem. gondold at, szukseged van-e a felesleges dramara.
2021. márc. 24. 01:34
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Van hasonló ember nálam is. 5 éve beszéltünk utoljára nyár elején, akkor egy hosszú út előtt állt. Éveken keresztül kerülgettük egymást előtte, titokban szerelmesek voltunk egymásba. Már lecsengett, mire elmondtuk egymásnak. Aznap a találkozó végén megcsókolt és az egész maszlagot nyitott kérdésként hagytuk meg arra, mire visszajön. Azóta törölte magát a közösségi oldalakról, már nem járunk egy közösségbe a valóságban sem, nem tudom sehol elérni. Nem akarok tőle kapcsolatot, de annyi kérdésem, gondolatom lenne hozzá. Annyira szeretném újra látni, szeretnék vele beszélni. :(
2021. márc. 24. 03:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi vagy rá, de nem akarsz tőle semmit. Akkor hagyd a fenébe és ne keresd.
2021. márc. 24. 06:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

4éve nem beszéltünk. Én néha beszélnék vele, de nem teszem.

Néha rossz érzés nem írni neki, máskor csak jön megy a gondolat.

2021. márc. 24. 08:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Szoktunk néha beszélni, kisegítjük egymást ebben-abban pl szobafestés, bevásárlás ha valamelyikünk karanténba kerül... 🤷🏻‍♀️

Én szerettem ezt az embert meg ő is engem, csak egymásból sajnos a legrosszabbat hoztuk ki....

de így barátilag nagyon jól megvagyunk.

Viszont van olyan példa barátnőimnél amit leírtam, x év után barátok lettek... sokáig! És végül újra összejöttek és lett közös családjuk 🤷🏻‍♀️, amikor rákérdeztem kellet e a külön töltött idő, azt válaszolta hogy igen, szükségük volt rá hogy benőljön a fejük...

Mondjuk én, nem tudnám elképzelni hogy újból összejöjjünk, meg szerintem ő sem, viszont emberileg szeretem és tisztelem továbbra is és ez viszonzott. Aztán fene tudja mi lesz még ahogy telnek az évek. (Fentebbi példa miatt)

2021. márc. 24. 09:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Valamit megis akarsz, ha mar fel akarod keresni es ezt o is sejteni fogja. Viszont en hagynam, mert ha elhalt a dolog, annyira ot sem hathatta meg. Nekem is felbukkantak mar igy paran, de nem erdekelt. Akkor kellett volna jutni valamire.
2021. márc. 24. 12:21
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
Az 5 év nem sok, bennem még mély nyomokat hagyna az elutasítás , nem hinném hogy beszélni is akarnék veled.
2021. márc. 24. 13:42
 9/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, érdekes volt meghallgatni a különböző nézőpontokat, mentek a zöld pacsik!

Nem fogom megkeresni, mert ha már itt sokaknak az jött le, hogy akarok tőle valamit, akkor neki is valószínűleg ez az érzése támadna és épp ez az, amit el szerettem volna kerülni.

Éljenek az emberek, akik nagyon fontosak voltak valamikor, de már nem érheted el őket...

2021. márc. 24. 15:21
 10/15 anonim ***** válasza:
De elérheted. Csak minek ha nem akarsz tőle semmit?
2021. márc. 24. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!