Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, ha elmesélem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha elmesélem őszintén a történetet a többi kapcsolatomban folytatódik a történet...? (Bántalmazó kapcsolat)

Figyelt kérdés

2021. márc. 22. 17:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

7# Ebben a kötődési dologban van valami, mindegyik párom félt elveszíteni és általában akkor történt a fizikai bántalmazás is. Fizikai, és érzelmire értettem, de fizikai többször történt... csak az első barátom bántott az elején érzelmileg, aztán tette a fizikailag. És igen, mindegyik így végződött.

8# de hidd el hogyha első jelét látom a dolognak, akkor menekülök! Nem adok 2. Esélyt sem a változtatásra, nem akarom megvárni hogy rosszabb legyen, ezek mire megmutatkoznak egy embernél (eddigi partnereimnél) több év volt általában 3-5+ (évre)

9# - 10# köszönöm a könyvajánlást feltétlen be fogom szerezni.

Még egy kérdés, szerintetek következő kapcsolatomnál érdemesebb lenne, csöndbe maradnom ex témával kapcsolatban?

2021. márc. 23. 15:17
 12/18 DR. HOFFMANN GÉZA ***** válasza:
19%
Mert átok alatt van az életed.
2021. márc. 23. 18:47
 13/18 A kérdező kommentje:
12# nem hiszek az ilyesmikben” de hogy ennyire szerencsétlen lennék párkapcsolat terén... lehet hogy igazad van.. :(
2021. márc. 23. 20:55
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
A választásod tudat alatti, ugyanazt a mintát követed, újra meg újra. Sajnos nem hiszem, hogy segít, ha nem beszélsz róla, nem ezen múlik. Ha még van időd/türelmed/kedved egy kísérletre, én nem beszéllek le róla, de érdemesebb lenne beszélned szakemberrel, segíteni fog. Akár egy mentálhigiénés szakember, akár egy pszichológus segíthet ezt kibogozni. Csak úgy nem fog változni ez, meg fog ismétlődni. 10es voltam, ismét :)
2021. márc. 23. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:
41%

Elcsépelt klisé...De mi alapján választol partnert?? Téged is a szép arc kidolgozott (esetleg szteroiddal felfújt)test vonz??

Akiknél a kűlső/nagy szerszám/anyagi javak a legfőbb szűrő azok esnek bele mindig az agresszív pasi hibába.

Meg kell tanúlnod az első nem konkrét jelek alapján szelektálni.

Annó engem egy (gyakorlott??)randizó lány pár ártatlannak hangzó kérdéssel plusz reakcióimmal letesztelt.

Másik tipp, sokan azért választanak hasonló partnert akaratlanúl is mert bizonyos körökben mozognak. Lehet új hobbi új munkahely, költözés, új iskola,

...új embereket új barátokat hoz az életedbe azok új tipusú pasikat.

Viszont!!!! Vajon egy amúgy nem bantalmazó pasi, egyéb tulajdonságai vajon nem e unalmasak neked???

2021. márc. 25. 09:32
 16/18 anonim ***** válasza:
15. Mik voltak a randizó lány kérdései és milyen reakciókat figyelt?
2023. jan. 18. 13:41
 17/18 anonim ***** válasza:

16os!!!Lassan 2éves a válaszom a történet meg lassan 7-8. Röviden nekem volt egy anyukával kapcsolatom, a lánya 4-5éves volt a kapcsolatunk alatt.

Kislányt nagyon kedveltem,szakítás után jobban hiányzott mint az anyukája.

Akiről írtam a 15 ös válaszban lány előtt véletlenűl elejtettem 2-3szót az exem lányáról. Igazából észre is vettem magam gondoltam odafigyelek. De a lány szagot fogott, elkezdett exemről és a gyerekről kérdezni. Ez alapján szerinte még őt szeretem. 0

2023. jan. 18. 19:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszod :)
2023. jan. 19. 03:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!