Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jó évforduló a férfiak számára? Hogy tehetném a párom boldoggá ezen a napon?
4 éve vagyunk együtt, 2 éve költöztünk össze,sajnos most ideiglenesen munka miatt nem élünk együtt 1-2 hónapig, én fogom meglátogatni Őt az ideiglenes lakhelyén. Megszoktam, hogy étterem/finom vacsival várom, de korona, ill. különélés miatt most egyik sem oldható meg szokásosan. Tortát csinálok, a kedvencét, valamint veszek egy finom bort is. Tudom, hogy a férfiaknak nem nagy dolog ez (legalábbis nem annyira),Ő sem tartja életbevágóan fontosnak, de tudom, hogy mennyit dolgozik, hogy nincs annyi időnk egymásra (sőt, 2 hete nem is láttam a helyzet miatt) és jó lenne valami extra jó estével előállni. Kérlek ne szóljatok le, amiért nem vagyok túl kreatív, de szokatlan nekem ez a helyzet, hogy nem tudok a helyszínen előkészületeket tenni.
Ha bárkinek van valamilyen ötlete, ami nem túlzás, de mégis meghitt, vagy mosolyt csalna a párom arcára nagyon megköszönném!
25/L
Torta meg szexiskedés bőven jó lesz.
Boldog évfordulót:)
11# trollkodása epic 😄👍 , de nekem is eszembe jutott, hogy valamiért mi nők annyira a csillagokat is le akarjuk hozni, és férfi oldalról nem annyira gyakori ez a fajta maximalizmus, ők többnyire örülnek ezeknek, élvezik és kész.
Kinek akarunk ilyenkor megfelelni és miből tudjuk,hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!