Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak? Normális az ha elfelejtitek az évfordulótokat?
Figyelt kérdés
A párom elfelejtette hogy tegnap volt az évfordulónk és ez nekem nagyon rosszul esett2021. febr. 27. 04:43
1/21 anonim válasza:
Nő vagyok én azt is elfelejtem hany eve dolgozom vagy hány éves vagyok.
Nincs köze a szerelemnek a feledékenységhez.
2/21 anonim válasza:
Én is rendszeresen elfelejtem. Sajnos annyira lefoglalnak a hétköznapok, hogy kimegy a fejemből.
32N
3/21 anonim válasza:
Szerintem egy ilyet elfelejteni nagyon gáz... 30F
4/21 anonim válasza:
Normális. Én pl a munkával vagyok elfoglalva, pont azért, hogy következő évfordulónk is legyen.
5/21 anonim válasza:
Elfelejtem. Nem hatodik hetedik évben van fontosabb is. De addig is, bocsesz, a tündibündi romantikusoktól
6/21 anonim válasza:
Sose tartottuk szoval tokre nem erdekel
7/21 anonim válasza:
Én sem csinálnék ebből ügyet.
Van hogy én is elfelejtem.
8/21 anonim válasza:
En azt aem tudom mikor jöttünk össze csak saccra :D
Sőt a párom emlékeztet olyanokra is hogy de megbeszéltük hogy találkozunk:D
26n
9/21 anonim válasza:
A férjemmel mi kollektíven elfelejtettük az első két évfordulónkat. Néhány hétre rá jutottak eszünkbe. Nevettünk rajta és kész.
Sőt, tavaly a szülinapja is csak aznap este jutott eszembe. Ajándék híján kiengeszteltem máshogy... Nem sértődött meg :)
10/21 anonim válasza:
Mi lexarjuk az ilyen évforduózást. Max megjegyezzük, hogy "képzeld, ma este 9-kor lesz a 7. éve hogy találkoztunk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!