Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak? Normális az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak? Normális az ha elfelejtitek az évfordulótokat?

Figyelt kérdés
A párom elfelejtette hogy tegnap volt az évfordulónk és ez nekem nagyon rosszul esett
2021. febr. 27. 04:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem mindegy azért, hogy kapcsolat évfordulóját, vagy házassági évfordulót felejt el. Egy kapcsolat kezdetének pontos dátumát nehéz definiálni, hogy mikor is számít egy pár párnak. Mi februárban jöttünk össze (legalábbis én úgy tartom) a férjem viszont esküszik, hogy március, mivel ő az első szextől számolja, és az valóban márciusban volt. Megállapodtunk a Valentin napban, és házasságkötésünkig azt tartottuk, érdekes mód sosem felejtette el. Házassági évfordulónkat szintén nem, de nem szoktunk nagy felhajtást csapni, tavaly csak elmentünk pizzázni. Szerintem nem olyan nagy tragédia azért, ha elfelejti, vagy később jut eszébe. Nem kell annyira a dátumokhoz ragaszkodni, nem az a lényeg.
2021. febr. 27. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!