Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves Férfiak! Hogyan reagáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak! Hogyan reagálnátok, ha a nő, akivel találkozgattok elárulná, bántalmazó kapcsolatban élt korábban?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalatokat is szívesen olvasnék, ha van esetleg. Elriasztott vagy nem befolyásolta a kapcsolat kialakulását?

Bántalmazott fél voltam. Segítséggel összeszedtem magam, megerősödtem és újra kiegyensúlyozott, boldog vagyok (bár a múltam azt a szakaszát sose fogom elfelejteni). Azonban most egy szimpatikus férfi közeledne felém és nem tudom, hogy ezt majd elmondjam-e neki.

Természetesen nők is hozzászólhatnak!

Köszönöm előre is a válaszokat.

28N

2021. márc. 22. 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
Szépen lassan adagolnám, és mindig csak akkor, ha tényleg érdekli. Szerintem mindenkit érdekel, hogy miért viselkedik, gondolkozik úgy a másik, ahogy, plusz a védelmező ösztön. Viszont a többség nem szeretne a kelleténél többet megtudni a korábbi kapcsolatairól. Ezt tartsd tiszteletben.
2021. márc. 22. 07:19
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Nekem volt 2 ilyen barátnőm, pár randi után ez kiderült, elmondta. Ne haragudjatok meg érte, de ha megtudnám most valakiről, biztosan nem jönnék össze vele, mert nagy többsége ezután nem bírja elviselni, ha egy pasi nem bántja, hanem szereti, tenyerén hordozza, és ez egy idő után a kapcsolatban nagy problémákat fog jelenteni.
2021. márc. 22. 07:28
 13/16 anonim ***** válasza:
98%
Ha a személyiséged rendben van, nem riaszt el. Örülnék, hogy már annyira bízol bennem, hogy elmondtad.
2021. márc. 22. 07:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is bántalmazó kapcsolatban voltam éveken át. Az elején elmondtam pár részletet, de csak azért hogy megértse miért vannak néha "aggódóbb" napjaim. Párom nagyon érzékeny, ugyan nem mondott semmit akkor, de nagyon nagy szeretettel bánik velem, mert tudja, hogy ez segithet átlépni és elmulasztani bizonyos félelmeimet.
2021. márc. 22. 10:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok. Számítottam rá, hogy negatívabb reakciók is érkeznek, ezzel semmi gond, nem vagyunk egyformák. Viszont a pozitívabb válaszok jólestek. :) Ha valaki még szeretne hozzászólni, bátran tegye meg.
2021. márc. 22. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
86%

Van olyan hozzászóló itt, aki azt hiszi, hogy a bántalmazás egyenlő a veréssel. Na, hát ő az a szint, akit még csak ismerni sem szeretnék. És még ő mondja, hogy rendben van magával. Ugyan már.

Aki "megengedi" a VERBÁLIS és ÉRZELMI bántalmazást, azt valószínűleg erre kondicionálták gyerekkorában. Szóval nem tudta, hogy nem ilyen a szeretet. Egy életen át dolgozunk magunkon, folyamatosan fejlődünk, akik túléltünk egy ilyen romboló kapcsolatot, már tudatosabbak vagyunk.

Felesleges elmondanod miben voltál, csak figyelj oda, hogy többé senki ne bánthasson.

40/N

2021. márc. 22. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!