Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Hogyan reagálnátok, ha a nő, akivel találkozgattok elárulná, bántalmazó kapcsolatban élt korábban?
Saját tapasztalatokat is szívesen olvasnék, ha van esetleg. Elriasztott vagy nem befolyásolta a kapcsolat kialakulását?
Bántalmazott fél voltam. Segítséggel összeszedtem magam, megerősödtem és újra kiegyensúlyozott, boldog vagyok (bár a múltam azt a szakaszát sose fogom elfelejteni). Azonban most egy szimpatikus férfi közeledne felém és nem tudom, hogy ezt majd elmondjam-e neki.
Természetesen nők is hozzászólhatnak!
Köszönöm előre is a válaszokat.
28N
Van olyan hozzászóló itt, aki azt hiszi, hogy a bántalmazás egyenlő a veréssel. Na, hát ő az a szint, akit még csak ismerni sem szeretnék. És még ő mondja, hogy rendben van magával. Ugyan már.
Aki "megengedi" a VERBÁLIS és ÉRZELMI bántalmazást, azt valószínűleg erre kondicionálták gyerekkorában. Szóval nem tudta, hogy nem ilyen a szeretet. Egy életen át dolgozunk magunkon, folyamatosan fejlődünk, akik túléltünk egy ilyen romboló kapcsolatot, már tudatosabbak vagyunk.
Felesleges elmondanod miben voltál, csak figyelj oda, hogy többé senki ne bánthasson.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!