Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti ezen megsértődnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti ezen megsértődnétek?

Figyelt kérdés
A barátom mindig megszól azért, mert nem őt, vagy az egyik közös fotónkat állítom be a telefonomon háttérképnek. Az ő mobilján én vagyok a háttér, nekem ezzel semmi problémám, ő telefonja, azt állít be amit akar. Én viszont imádok fotózni, a saját tájképeimet szoktam berakni háttérnek, kb. 2 naponta cserélgetem mert mindig más fotó tetszik. A párom pedig mindig beszól emiatt, meg hozzám vágja, hogy “nem is szeretem őt” meg “ennyit sem tudok megtenni, hogy ő legyen a háttérképem”. Csak szerintem gyerekes viselkedés ez? Nem teljesen mindegy, hogy mi a hátterem? 18/l.

2021. márc. 19. 17:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Ilyenkor nem mindig azt kell nezni, hogy mi a konkret szitu, hanem a mogottes dolgot.

Miert gondolja azt a pali hogy te nem szereted ot LEGALABB annyira mint o teged? Marpedig ez van az o fejeben.

Ez altalaban akkor van, amikor a ket felnek kulonboznek az igenyei, pl egyik jobban szeret egyedul lenni mikozben a masik 0-24 vele lenne.

Erdemes a jovoben olyat keresni akikkel ezek a szempontok nagyon passzolnak, mert mint latod ebbol mindig feszultseg van es lesz, es nem fog semmi jo kisulni ebbol hosszu tavon.

2021. márc. 19. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a tini kategóriába kellett volna. Szánalmas.
2021. márc. 19. 17:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt se tudom milyen telefonja van a páromnak. Pont ennyire érdekel.
2021. márc. 19. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Uristen. A legrövidebb úton van hozzá, hogy megutáld. Hívd fel negyedóránként, hogy hol van, mit csinál, gondol e rád és főleg, szeret e még? XD
2021. márc. 19. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes viselkedés, keress magad mellé egy férfit 🤷‍♂️
2021. márc. 19. 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Irigylem, hogy ekkora problémáitok vannak 🤣

Ez tényleg a tini kategória...

Mi 5 éve vagyunk együtt, már a férjem, konkretan 1 képet nem tudok mindani, ami a háttérképe volt. Ez ennyire lényeges dolog... 🤦‍♀️

2021. márc. 19. 17:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem javasold a párodnak, hogy keressen fel egy pszichológust, mert súlyos önértékelési problémái vannak.
2021. márc. 19. 18:40
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

Micsoda egy érzelmi zsarolós szutyok hisztis hímpicsa ez bmeg...

Ez nem a tini kapcsolatok kategória.

2021. márc. 19. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kissé túlságosan is birtokolni akar, vagy nincs önbizalma és azt hiszi ha őt állítod be háttérnek majd attól jobb lesz. Baromság. Imádom a férjem, de sose állítottam be háttérképnek.
2021. márc. 19. 20:00
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Engem abszolút nem érdekel, hogy mi van a barátnőm telójának háttérképén. De ha nem én vagyok, akkor nagy balhét csapok... ;)
2021. márc. 19. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!