Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik tényleg megsértődnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik tényleg megsértődnétek ezen?

Figyelt kérdés
A szexpartneremmel már 2 éve összejárunk, a nyelvtechnikája borzasztóan rossz. Elmondtam neki részletesen milyen technikával csinálja, hogy jó legyen, de még így sem sikerül neki szájjal eljuttatni a csúcsra! Nagyon sokáig türelmes voltam, nem aláztam meg soha. Viszont legutóbb kifakadtam, hogy “Istenem hogy lehetsz ennyire béna???” Nem volt szándékos, de nem tudtam magamban tartani. Persze totál besérült és most “visszavág” a kis megjegyzéseivel.
2020. ápr. 8. 13:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Én igen.

F

2020. ápr. 8. 13:42
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Itt nem a sértődés a kérdés hanem h mi okozza azt h látványosan nem érdekli neked mi és hogyan jó?

Mert majd ő tudja mert ő a férfi? Ugyanmár.

F

2020. ápr. 8. 13:48
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Nőként mondom, hogy nagyon türelmes voltál vele..
2020. ápr. 8. 13:56
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
És minek olyan szexpartner, aki xar az ágyban? Keress másikat.
2020. ápr. 8. 13:57
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Van is értelme olyannal szexelni, akivel szar...
2020. ápr. 8. 14:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért szexeltél vele eddig? Ez így fura egy kicsit. Ő hogy gondolta Te milyen vagy az ágyban szerinte?
2020. ápr. 8. 14:07
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Már volt ez a kérdés. Nem is egyszer. Meg mernék esküdni, hogy a kérdező még csak nem is nő, hanem egy frusztrált férfi.
2020. ápr. 8. 14:10
 8/16 A kérdező kommentje:
Azért szexeltem vele, mert külsőre nagyon vonzó és épp nem akadt jobb. Ő meg van elégedve velem.
2020. ápr. 8. 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szimplán nem érdekli hogy neked jó vagy nem jó! Lehet hogy több helyre is lógatja!
2020. ápr. 8. 14:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell beszélni, ha az nem segít, akkor esetleg némi időt adni, majd újra beszélni, ha ez sem akkor lehet váltani (persze mondani könnyű azt elismerem).
2020. ápr. 8. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!