Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik ti ezen megsértődnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti ezen megsértődnétek?

Figyelt kérdés
Először aludtam a partneremnél, de bár ne tettem volna! Este minden rendben volt, nagyot szexeltünk, és megnéztünk még egy filmet. Aztán villanyoltás, ő aludt el hamarabb, és úgy horkolt mint egy kanoroszlán! Másnap korán munkába kellett mennem, szerettem volna kicsit aludni, de a barátom megállás nélkül horkolt! Erre fogtam a takarómat meg a párnámat, és átmentem a másik szobába aludni. Reggel nagyon hűvösen fogadott, alig szólt hozzám. Azóta nem is hívott! Szerintetek?

2012. okt. 23. 10:54
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
én személy szerint megsértődnék mert fel lehet kelteni h úgyan már kussoljbe horkolsz!!vagy meg mondod h átmész másik szobába aludni mert korán kelsz és nem bírod horkolást...de csak úgy átmenni...
2012. okt. 23. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Egyetértek az elsővel. Főleg h ha jól sejtem, utólag se mondtad meg neki, h azért vonultál át, mert horkolt.
2012. okt. 23. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Elég fura helyzet hogy akivel este szeretkeztél egy jót, másik szobában aludjon. De megkell értenie aludni kell. Átérzem a helyzeted mert én sem tudtam aludni soha ha a szobában horkolt valaki. Ha hosszú kapcsolatnak ígérkezik előbb utóbb kitaláltok valamit, ha rövidnek akkor meg úgyis mindegy.
2012. okt. 23. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Hát szerintem ezzel nincsen semmi baj, HA lekommunikáltad rendesen. Nyilván ha nem magyaráztad meg úgy neki mint most nekünk rosszakat gondolhatott. Akár azt is hogy rossz volt vele az éjjel és te annyira bunkó vagy( semmi személyes csak a hasonlatban) hogy így fejezed ki. Ha még nem tetted meg mindenképp tisztázd a dolgot, a horkolás csillapítására meg vannak módszerek KOMMUNIKÁCIÓ
2012. okt. 23. 11:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Reggel mondtam neki, hogy a horkolása miatt mentem át, de csak a vállát vonogatta! Én szerettem volna hosszabbtávú kapcsolatot vele, de ezek után meggondolom!
2012. okt. 23. 11:08
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Ha elmondanád hogy azért mert úgy horkoltam mint egy medve akkor nem..De ha csak átmész és meg se mondod mér akkor perzse hogy megsértődnék!
2012. okt. 23. 11:22
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Na nehogy más a csaj legyen a hibás. Örülnétek neki, hogy nem ébreszt fel benneteket, és ba szarint jól pofán, hogy kuss, hanem még ő alkalmazkodik, holott ez egy férfi dolga lenne. Ennyi kényes kis majmot!
2012. okt. 23. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Az én párom is horkol, mi "összeszoktunk". Van egy pliusz párnám a fejemre csak ezért nála is, nálam is. :) De tervezem, hogy veszek füldugót.

Egyébként ha felébredek rá, akkor be szoktam fogni az orrát. A fejét elfordítja általában, van hogy meg is fordul, olykor felébred rá, akkor megkérem, hogy forduljon már az oldalára és ennyi.

Ha beteg, akkor én is a nappaliban szoktam kikötni, mert ilyenkor nem lehet mellette megmaradni, viszont ő megérti, hogy nekem is szükségem van pihenésre és így nem tudok.

Mondjuk ha rögtön az első éjszakánkon költözök át, szerintem ő is igen furán nézett volna. Felébresztettem volna, hogy valamit találjunk ki mert így nem tudok aludni...

2012. okt. 23. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. okt. 23. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:

nem sértődnék meg.

az én véleményem az, hogy ezen nem lehet megsértődni.

2012. okt. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!