Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket ha a párotok színész lenne, már több éve együtt vagytok szeretitek egymást de ő egy-egy filmben csók/szex jelenetet vállalna?
Figyelt kérdés
Nem látszódnának azok a dolgok mint egy p*rnóban, de mégis...2021. márc. 18. 12:22
1/10 anonim válasza:
Engem zavarna.
Ezért nem kezdtek színésszel.
2/10 anonim válasza:
Igen, sose jonnek ossze szinesszel.
4/10 anonim válasza:
kap filmenként 50 millió eurót, amiből nekem is jut. Akkor pár évig elviselném.
6/10 anonim válasza:
Csók beleférne, szex csak ha imitálják.
Egyébként sosem kezdenék színésznővel, de nem emiatt. Egy művésznő az átlag nőhöz képest is érzékenyebb, hisztisebb. Ezt biztos nem bírnám elviselni.
7/10 anonim válasza:
Engem spec nem a szex és csókjelenetek zavarnának, hanem a rajongótábora. Azok fanatikusságig tudnak elmenni, akár bántani a barátait, kapcsolatait, ha úgy itélik meg hogy szerintük az nem jó a kedvencüknek. Szóval engem ez jobban eltántorítana.
8/10 anonim válasza:
Nem lennék együtt színésszel, de nem feltétlen emiatt.
Nyilván akinek színész a párja, az ezzel a tudattal ment bele a párkapcsolatba. Egyébként szerintem nem véletlen, hogy színészeknek általában a párjuk is színész vagy hasonlóan filmes/színházi szakember.
9/10 anonim válasza:
Egyaltalan nem. A szinhazi bufe sokkal veszelyesebb, es elegge megy a szex az osszes dolgozo kozott igy is, altalanossagban.
10/10 anonim válasza:
Mi ez az alszentseg, senki nem dolgozott szinhazban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!