Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhívott egy lánybarátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott egy lánybarátom sétára. Ugye nem helytelen hogy belementem?

Figyelt kérdés

Van egy másfél éves pompásan működő kapcsolatom, viszont az utóbbi pár hónapban különböző okok miatt csak ritkábban tudtam találkozni a barátnőmmel.

Van egy lány ismerősöm, akivel hát elég közel állunk egymáshoz, sokszor hallgattam meg és próbáltam segíteni a problémáin korábban. Volt egy időszak, amikor úgy tűnt h össze is jövünk, de végül nem lett belőle semmi, viszont a jó kapcsolat megmaradt (talán én még tetszem neki, de nem biztos, nála nehéz kiszámítani).

Pár hete ez a lánybarátom elhívott egy sétára kettesben hogy kicsit beszélgessünk és én igent mondtam, hisz már rég nem találkoztunk.

A baj csak az, hogy nem mondtam el a barátnőmnek. Kicsit féltékeny amúgy is a lányra, nem akartam megbántani ezzel. Most már késő lenne elmondani, biztos kiborulna, viszont így bűntudatom van, nem tudom mit tegyek.

UI: a találkozáskor természetesen nem történt több beszélgetésnél

2021. márc. 16. 00:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk azt elhiszem, hogy nehéz neki.Képzeld kicsit bele magad a helyébe. Neked is meginogna így a bizalmad, ha mástól hallanál vissza dolgokat a barátnődről.Mindenesetre adj neki időt, hogy lerendezze magában a dolgokat, aztán majd lesz valami.
2021. ápr. 8. 22:11
 22/23 anonim ***** válasza:

#20, szóval kirúgott.

Tanulj belőle!

2021. ápr. 8. 23:15
 23/23 anonim ***** válasza:
56%
Hát szerintem most már ne mondd el. Úgyis jönne azzal a szöveggel, hogy ha nem számított volna, akkor elmondtad volna blablabla
2021. ápr. 9. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!