Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhívott egy lánybarátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott egy lánybarátom sétára. Ugye nem helytelen hogy belementem?

Figyelt kérdés

Van egy másfél éves pompásan működő kapcsolatom, viszont az utóbbi pár hónapban különböző okok miatt csak ritkábban tudtam találkozni a barátnőmmel.

Van egy lány ismerősöm, akivel hát elég közel állunk egymáshoz, sokszor hallgattam meg és próbáltam segíteni a problémáin korábban. Volt egy időszak, amikor úgy tűnt h össze is jövünk, de végül nem lett belőle semmi, viszont a jó kapcsolat megmaradt (talán én még tetszem neki, de nem biztos, nála nehéz kiszámítani).

Pár hete ez a lánybarátom elhívott egy sétára kettesben hogy kicsit beszélgessünk és én igent mondtam, hisz már rég nem találkoztunk.

A baj csak az, hogy nem mondtam el a barátnőmnek. Kicsit féltékeny amúgy is a lányra, nem akartam megbántani ezzel. Most már késő lenne elmondani, biztos kiborulna, viszont így bűntudatom van, nem tudom mit tegyek.

UI: a találkozáskor természetesen nem történt több beszélgetésnél

2021. márc. 16. 00:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj, de sosem értettem a hozzád hasonlókat. Nem, nem a lánybarátot, hanem azt, hogy képtelen vagy őszintének lenni a pároddal. Tudod, ha valahogy valamiért kiderül, hogy te és a barát találkoztatok, innentől kezdve sehogy sem fogod lemosni magadról azt, hogy megcsaltad. Mert ha nincs köztetek semmi, akkor miért nem lehet elmondani a párodnak?

Elvileg a pároddal tervezed a jövődet: akkor talán jó lenne nem a háta mögött szervezkedni. Ha meg féltékeny erre a barátodra, akkor lehet, hogy le kéne ülni vele beszélgetni, mi ennek az oka, megnyugtatni, megerősíteni, sőt talán hármasban is találkozhatnátok, akkor talán ő is megnyugodhatna.

2021. márc. 16. 07:37
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
De ez baromira helytelen. Ennyi erővel ő is sétálgathatna olyan pasival akivel lehetett volna valami, de végül csak barátok maradtak. És az lenne a legjobb, ha a téren séta közben összefutnátok, így 4-en. Szerinted normális?!
2021. márc. 16. 08:31
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Te is érzed hogy nem sima barát az a lány.
2021. márc. 16. 09:03
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
13-as nem hát :D nem véletlen kezdte úgy, hogy hááááááááááááááát elég közel állunk egymáshoz. ezzel el is mondott mindent.
2021. márc. 16. 10:25
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Fu de utalom az ilyet... minek akkor a kapcsolat? Mondd meg a baratnodnek, h keves neked a talalkozas mennyisege es igy nem akarod mar. Aztan kedvedre setalgathatsz akivel akarsz.
2021. márc. 16. 10:31
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Én semmi rosszat nem látok egy sétában.

És semmi pompásat nem látok egy kapcsolatban ahol ezt kihazudod az életedből.

2021. márc. 17. 23:08
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
Én nem találkozgatnék egy olyan csávóval (ha van egy pompás, fasza párkapcsolatom), akivel egy időben hááát úgy tűnt össze is jövünk.. Az nem barátságnak, haverságnak indult és soha nem is lesz az. Vagy az egyik, vagy a másik többet fog érezni, vagy már így is van, mint a te esetedben. Az, hogy ezt el se mondtad a barátnődnek, inkább nem fűzök hozzá semmit..
2021. márc. 18. 12:01
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, igazatok van, valóban nem kellett volna eltitkolnom, azóta is bűntudatom van.

A lánnyal való kapcsolatom viszont nem olyan, mint képzelitek. Igen, volt egy időszak amikor majdnem összejöttünk, de végül elegem lett belőle mert úgy éreztem, csak szórakozik velem, így megmaradtunk felszínes barátokként.

2021. márc. 22. 18:46
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
És akkor azóta azért elmondtad a barátnődnek, hogy találkoztál azzal a lánnyal? Vagy nem is fogod abszolút? Tudom, hogy a kérdésben azt írtad, hogy késő lenne, csak kérdezem, hogy azóta változott-e a véleményed?
2021. márc. 22. 22:00
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el, de végül megtudta máshonnan. Most nehéz perióduson megyünk keresztül, de szerintem meg fog bocsátani...mégsem csaltam meg!
2021. ápr. 8. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!