Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy ez az egy tipus vonz és én is öket?
valamiért minidg a kék szemü sötét haju pasik vonzanak ( de nem direkt nem ez az ideálom vagyis engem annyira nem érdekelnek a külsöségek) de ami mégfurcsább hogy ezeket a tipusokat vonzom. én déli tipusu vagyok sötét szem -haj a bör (nem fehér-de ne is barna)
amugy pasinak képzeld el: a hetedik érzék sorozatból a föszereplö, vagy pl: zac efron stb...(én most nem azt mondom sztárokba vagyok szerelmes mert az életbe van igy ez csak példa) elöre is köszönöm:)
elsö:szerelmes elnnék beléd? :D
második nem értem de oké.
3.egyre értelemsebb válaszok XD
de azért köszi :)
4.mért vagyok szerencsés?
5. én mondom nem a külsöt nézem csak valahogy mindig igy van de a belsölrg is brjönnek ezek a pasik...
Valahogy én is így vagyok ezzel.
Én leginkább azokért vagyok oda akiknek fekete hajuk van és türkizkék szemük. Persze ha nem ilyennel hoz össze a sors akkor az sem baj, nem emiatt nem jönnék vele össze.
De egyszerűen imádom ezt a típust:D:D:))
A fekete haj kék szem az gyönyörű együtt, tényleg félelmetesen jól néz ki.
Ez a DeMarco faszi az oriflameből :D
Az utolsó válaszoló:köszi a képet.
:P
Nagyon jó az a pasas :D:D fekete haj-kék szem a halálom*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!