Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonz ennyire ez a típus?
18/L.
Nem kamu a kérdésem, még ha annak tűnik is. A "drakula-fazonok", a Harry Potteres Piton professzor-típusú férfiak nagyon vonzanak. Nem csupán tetszenek...Most is van egy pasi, a suliban az irodán dolgozik,ő is ez a típus, hát nekem elég ránéznem, anélkül, hogy egy szót is szólna hozzám, ott helyben elolvadok...Mágnesként vonz. Pár napra képes vagyok teljesen belé szeretni.
Az érdekesség a dologban az, hogy kemény, határozott csaj vagyok, két lábbal járok a földön, de ez mégis olyan
regénybe illő...
Mi ez az érzés? Meglátom ezt a pasit, és olyan, mintha más nem is lenne a világon, olyankor nem bánt semmi és senki, úgy érzem, hogy tökéletes minden. Össze is esnék, ha hozzám érne vagy rám mosolyogna. Ilyen még soha nem volt, pedig voltam már szerelmes(azt hiszem).
Ez most mi?
És vannak olyanok, akiknek szintén az ilyen típus jön be?
Engem a szemüveges ,okos kinézetű csávók vonzanak,szerintem Te is erre gondoltál.Aztán kiderül róluk,hogy tök jó fej,laza csávók! Szeretem őket. :-)
A térdem azért nem tőlük remeg meg.Az őzike szemű,szőrös pasiktól!Na,tőlük például beájulok.
Én meg nőkben szeretem ugyanezt:D
Már csak azért, mert tetszik a magabiztosságuk:D
"csak egy punk"
Nemigen olvastam én azt a valamit, amit emlegettek...:S
Ahhoz sokat kellett tanulni mostanság, hogy bestsellereket olvassak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!