Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az értelme annak, hogy még mindig irkál?
Egy nővel több, mint 1 éve, tavaly januárban megromlott a kapcsolatunk. Sosem találkoztunk, messze is élünk egymástól. Addig viszont hihetetlen jó kapcsolatot alakítottunk ki, lelkileg teljesen egy hullámhosszon voltunk, sőt, a szex is teljesen természetes lett volna, mert "lángoltunk". Ismeretlen okokból akkor megromlott a kapcsolat, miatta, állítása szerint később lett is valakivel "se veled se nélküled" kapcsolata, nem tudom most van e, de havonta, kéthavonta még mindig rám ír, amikor már százszor elmondtam neki, hogy teljesen értelmetlen ez az egész, mivel megromlott, és annyiból áll a "beszélgetésünk" mindig, hogy rám ír, és megkérdezi hogy hogy vagyok, én meg illendőségből viszont megkérdezem ezt. Aztán ki is fulladt, ennyi volt. Teljességgel értelmetlen az egész. Ma megint rám írt, kb. 2 hónap után. Én már emberemlékezet óta nem kerestem, szerintem több, mint egy éve. Még ha itt lakna közel, örülnék is neki, hisz akkor lehetne valami. De így...
Mi lehet ennek az egésznek az oka, hogy mindig megkeres? Szereti tudni, hogy "megvagyok"?
Én 30F, ő 36N.
Hihetetlen jó kapcsolatot alakítottatok ki. Megkedvelt. Attól, hogy lett valami gebasz a kapcsolatotokban, attól még kedvelhet továbbra is, és csak mint ember érdeklődik.
Vagy részéről még mindig megvan a szexuális lángolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!