Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó a szerelem? Miért kell mindig szerelmesnek lenni? Mi értelme?
A szerelem az élet része, ugyanúgy, mint a fájdalom is. Tanulj meg velük egy élni. Fogadd el őket, és akkor már könnyebben fog menni. De még mindig ott a lehetőség, hogy ha lány vagy, akkor bevonulj apácának (hogy úgymond elkerüld a szerelem utáni fájdalmakat), vagy pedig egyedül éld le az életedet és ha akarsz, akkor fogadj örökbe.
De gondolom, te sem akarod életed hátralevő részét magányosan leélni?! Ugye nem? :)
Mellékesen nem "kell" szerelmesnek lenni, mert nem kötelező, mivel a szerelem magától jön minden kényszertől mentesen. :)
Akkor jó érzés, utána ha fel dolgozta az ember a szakítást később jó emlék.
Gondolkodtam már, hogy vajon jobb-e annak, aki soha sem szeretett, és nem is csapódott még a betonba miatta...
De végül csak jó volt akkor is, és utólag vissza gondolva is sok szép emléket köszönhetek azoknak, akikkel jártam, akibe szerelmes voltam, annak még sokkal többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!