Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza, amikor ő írt rám?
Figyelt kérdés
Már elég régóta ismerkedünk. Elég komolyra fordultak már a dolgok, de most nem értem mi van. Eddig is írt mindig. Tegnap délután megkérdezte mizu, és azóta se kép, se hang. Nem reagál semmire pedig elérhető csak meg se nézi a válaszom. Nem értem mi lehet a baj. Szerintetek gáz lenne ha felhívnám telefonon vagy ne alázkodjak meg még jobban?2021. márc. 14. 10:21
11/21 A kérdező kommentje:
"Hetvege van es nem valaszol fel napja? Úristen"
Órákig fent van Messengeren. :) De mindegy.
2021. márc. 14. 10:52
12/21 anonim válasza:
😅 hát ha látod is Messengeren órákig és mégsem ír neked az valóban gyanakvásra adhat okot,akkor meg főleg ne írj neki,és jól mondták előttem kérdezd meg majd tőle hogyan telt az éjszaka,lehet bulizott a haverokkal és akkor sokmindent megtörténhet,ismerős vagy szomszéd lányok is betérhetnek a buliba,főleg mostanában.
13/21 anonim válasza:
És az nem lehet, hogy nem jelentkezett ki Fb-ról, és elérhetőnek mutatja őt? Egyébként hidd el, a nők is sokszor eljátsszák ezt az eltűnősdit, csak amíg a férfiakra való panaszkodást 100%-ra felpontozzák, addig az ugyanilyen női viselkedést szóvá tevő emberkéket kikiáltják nőgyűlölő inceleknek.
15/21 anonim válasza:
A messenger teljesen random mutat aktivnak peldaul ha hasznalod sz eszkozt amire bevagy jelentkrzve
16/21 anonim válasza:
Na mondjuk ez igaz. Ha az fb-én lógok, de épp nem nézem az üziket, akkor is jelez, sőt akkor is ha a másik csajommal beszélgetek, de nem tiltom le a zöld pöttyöt, mert az még feltűnőbb:)
17/21 anonim válasza:
Hát szoktatok egyébként beszélni is vagy csak írogattok? Mert ha szoktatok, akkor miért ne hívhatnád fel. Ha nem szoktatok, akkor meg majd válaszol. Ha akar.
18/21 anonim válasza:
Hany evesek vagytok, hogy nem hivhatod fel azt, akivel annyira komoly a kapcsolatod? Felnottek szoban is beszelnek, nem csetelgetnek egesz nap.
19/21 A kérdező kommentje:
Felhívtam. Még jó is. Csak hebegett habogott meg hogy majd írni fog blabla. Na hát azóta is ír a főhősünk. :) Legalább még tudtam kivel van dolgom. Ennyi. Köszönöm a válaszokat azért.
2021. márc. 14. 13:40
20/21 anonim válasza:
Nem szabad bekavarni, mikor a másik csajjal van:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!