Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami olyan dolog amire most nagyon vágynál?
Arra, hogy:
1, Egy új munkahelyem legyen a jelenlegi helyett;
2, Itt valakivel ne romoljon meg az ismerkedés, a levelezés.
Ha lenne a srác részéről is szerelem vagy érzelmek, akivel összejárunk
Ha az a srác, aki szerelemes belém nem 300 km -re lenne és nem csak az online szerelmem lenne napi videochatelés mellett
Ha az ex tetszene az ágyban, még mindig esélyes lenne vele ujra a kapcsola, de enélkul nem megy, nem tetszik.
Ha megismerhetnék egy olyan idegen srácot, akiben ez a 3 srác megvan. Szeret, jo a szex és tetszik is.
Ha azon a srácon, akivel ismerkedem orákat beszélunk, intelligens, férfias, mindenben tökéletes lenne, nem lenne +20kg.
Ha megint együtt lehetnék azzal, akivel a legjobb volt eddig.
Jelenleg az első 2 srácért adok hálát, ők hoztak vissza az életbe, mert már feladtam mindent, élni sem akartam már. ők segítenek jelenleg "túlélni". Plusz egy másik ex akivel jóban vagyok de külföldön van de online kapcsolatban vagyunk.
Tartós párkapcsolatra végre.
25/N
Pont a pasi/vagy kapcsolathiánytol vagyok már az. Nem pszichologus kéne hanem normális kapcsolat meg srác. A fenti 5 srácbol egyik sem kompetens erre jelenleg. A baj itt kezdődik.
12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!