Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagáltatok arra, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paradicsom31 kérdése:

Hogy reagáltatok arra, amikor megtudtátok, hogy az exetek megnősült? És azt a nőt vette el, akival kavart a hátad mögött?

Figyelt kérdés

Én jót röhögtem :D főleg, mikor megláttam a képeket, olyan ronda, kövír menyasszonyt még nem láttam :D és kiderült, hogy azért vette el exem, mert terhes lett. Gyorsan össze kellett hozni egy esküvőt, amíg nincs hasa.

Meg is érdemlik egymást, anno undorító mód szedte el az exem, de végülis köszönöm neki, mert később biztos én hagytam volna ott :D nem ilyen esküvőre vágytak, nagy bulit akartak. Az exem szüleinél laknak, hát érdekes lesz szülni egy gyereket a nyakukra. Most már nem lesz kockulás, számítógépes játékok vásárlása, hanem lehet venni pelenkát, gyerekruhát :D egy rakás hitellel a nyakukban :D

2021. márc. 13. 18:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként a szakítás után 4 hónappal keresett az exem, hogy mennyire boldogtalan, én mennyire más vagyok. Visszahallottam, hogy mennyire visszasír :D menjen a francba :D és a kiscsaj meg követett engem a városba xD mindkettő hülye :D meg is érdemlik egymást :D anyósa arra se tudta még rábírni, hogy mosson és főzzön a drága kicsi fiára :D de annyira mondták, hogy ők mennyire tökéletesek, és én meg a szar vagyok :D hát fordult a kocka, mert a történet végére ők lettek a szerencsétlenek :D
2021. márc. 13. 19:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak simán jól esik kirohogni, hogy ennyire birkák, és még ők röhögtek rajtam.. Utána mert sírt itt nekem az ex :D nagyon ciki volt.
2021. márc. 13. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az exemről lenne szó, hidegen hagyna.
2021. márc. 13. 20:12
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

Jah és te pedig feltűnően sokat “röhögsz” rajta... ne minket nyugtass meg, hogy téged már nem érdekel..

az előző voltam.

2021. márc. 13. 20:15
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, hogy mit gondolsz :D
2021. márc. 13. 20:57
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ne foglalkozz velük, látszik az írásodból, hogy nem vagy még ezen túl.
2021. márc. 13. 21:11
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Irigy kutya mocskolódása. Ultragáz a kérdező.
2021. márc. 14. 08:02
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

#15 Akkor minek tetted fel a kérdést?

Nem kell durcizni, csak mert betalált a véleményem.

2021. márc. 14. 09:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem talált be, nyugi xD
2021. márc. 14. 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"anyósa arra se tudta még rábírni, hogy mosson és főzzön a drága kicsi fiára" Mondjuk ez, meg a kövérezés egy kicsit gáz. A legtöbb megcsalt barátnőm mindig ebbe kapaszkodott, hogy kövér/hogyan néz ki a másik. Még akkor is, amikor max. 5 kiló felesleg volt a nőn. Aztán mégis azzal a "kövérrel" élvez el az ex.

A másik amit első sorban említettem...miért is kéne rábírni egy nőt (főleg anyós???), hogy mosson-főzzön legyen a csicskája, második anyja a kisfiú szinten kezelt férfinak? Nekem így inkább tűnik szimpatikusabbnak a nő, mert nem tudják "betörni". Tudom, hogy dühös vagy és megértem, meg eléggé lerí az írásodból a tehetetlen düh (rengeteg nevető fej, ez nekem is azt sugallja, hogy valaki egyre idegesebb) lepi el az agyad, de ne add magad ki ennyire. Lesz ezerszer jobb férjed, barátod.

2021. márc. 15. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!