Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Melyikünk a jobb pasi?
Én: Átlagos testalkat, 184 magas, sötét haj barna szem, borotvált arc. Bankba dolgozom, elegánsan öltözködöm és szeretem a nagyvárosi életet, a partikat.
A haverom: Kicsit sportosabb mint én, 172 magas, szőkésbarna haj, kék szem, borostás arc. Ő faházakat épít mint vállalkozó. Öltözködése inkább egy farmerre emlékeztet.XD
Ő vidéken él és inkább túrázik, mint bulizik.
Ugyan az a nő tetszik mindkettőknek és gondoltam megkerdezem.
Mindketten 30 évesek vagyunk.
Egyébként jobb lett volna, ha nem írod oda, te melyik vagy.
Én vagyok az első válaszoló, és nem téged nézlek le a bulizás vagy bank miatt, hanem hozzám jobban illik egy kockás inges, házépítő pasi. Én is kirándulós vagyok nem bulizós. És alacsony vagyok, nem jönnek be a 180+os pasik.
És szerintem nagyon sok lány aki itt válaszol nem party arc meg szolis királykisasszony, hanem hétköznapi lányok. Erről van szó csupán.
Miért maradna meg? Ez nem úgy működik, hogyha te vagy az egyedüli udvarló, akkor automatikusan a tied lesz. Lehet cseppet sem vagy neki szimpatikus. Lehet megvan a maga kiszemeltje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!