Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Melyikünk a jobb pasi?
Én: Átlagos testalkat, 184 magas, sötét haj barna szem, borotvált arc. Bankba dolgozom, elegánsan öltözködöm és szeretem a nagyvárosi életet, a partikat.
A haverom: Kicsit sportosabb mint én, 172 magas, szőkésbarna haj, kék szem, borostás arc. Ő faházakat épít mint vállalkozó. Öltözködése inkább egy farmerre emlékeztet.XD
Ő vidéken él és inkább túrázik, mint bulizik.
Ugyan az a nő tetszik mindkettőknek és gondoltam megkerdezem.
Mindketten 30 évesek vagyunk.
Az elsőben csak a magasság a szimpatikus, mert én 172 vagyok és jobb szeretem a magasabb pasikat.
Összességében viszont a 2. Mind stílusra, mind szabadidős tevékenységeket tekintve. Én egy túrázó nő vagyok, szóval szinte tökély lenne nekem a 2.,ha belsőre is oké. :D
Ennyi információ alapján nem igen lehet ítélni, hiszen nekem például a közös érdeklődések is fontosak, vagy a hosszútávú tervek (pl. gyerekvállalás). Ennyi alapján viszont egyértelműen a második. Pár centivel alacsonyabb, mint én (én 176 vagyok), de a sportos alkat "kárpótolna". Vagy a kulturális programokat (mozi, színház, múzeum, stb.) szeretem és a túrázásokat, szóval nagy előny lenne. Bulikból a házi bulikat preferálom, de amúgy nem túl vonzóak.
Egyébként az miért negatív, hogy nincs Facebook-ja? A barátomnak sincs, nekem is csak azért van, mert a Messenger-t használom.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!