Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Melyikünk a jobb pasi?
Én: Átlagos testalkat, 184 magas, sötét haj barna szem, borotvált arc. Bankba dolgozom, elegánsan öltözködöm és szeretem a nagyvárosi életet, a partikat.
A haverom: Kicsit sportosabb mint én, 172 magas, szőkésbarna haj, kék szem, borostás arc. Ő faházakat épít mint vállalkozó. Öltözködése inkább egy farmerre emlékeztet.XD
Ő vidéken él és inkább túrázik, mint bulizik.
Ugyan az a nő tetszik mindkettőknek és gondoltam megkerdezem.
Mindketten 30 évesek vagyunk.
Hát ezek alapján nem tudom eldönteni. Külsőre jobban bejönnek a barna hajúak, az öltözködés engem annyira nem érdekel, a foglalkozás sem nagyon, viszont most ha amúgy meg nincs vele gond, nem bánom, ha épp szőke :D
Szeretek bulizni is meg túrázni is, szóval tényleg nemtudom.
Bár, BÁR(!!!) nem vagyok kapitalista és nem hiszek se a szabad piacban sem pedig a "leszivárgó gazdaságban", így a bankárral lehet lennének nézeteltéréseink a világról.
De csak lehet.
Milyen bankár az, aki helyesen sem tud írni? 30 évesen...
,, bankba"... BankbaN, kisapám. Mégis mi vagy, biztonsági őr? :D már nem azért..
Kiábrándító.
2. Mert: borosta, kék szem, érdekes alkotó munka, túrázás
1. Nem, mert: "xD", partizás
28! Hogy te mekkora egy aljas féreg vagy! Nem irigylem a szüleidet...Az egyik legjobb barátom és nem gnóm hanem nagy lelkű férfi akinek te a nyomát is csak tisztelheted.
Te szemét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!