Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindig az emlékezetemben, a gondolataimban,az emlékeimben az a nő? Akivel mindenben megértettük egymást, csak eltávolodtunk egymástól, én is meg házasodtam. De minden percben az emlékeimben van a rég múlt. Miért?
Figyelt kérdés
35 éves házasok vagyunk feleségemmel. Még legény koromban megismertem egy csinos házas nőt, akivel egy éven keresztül szeretkeztünk is, szerettük egymást. Közben, eltávolodtunk egymástól nagyon messzire sodort a sors egymástól. Mindig csak rá gondolok. Még csak ismerősök sem vagyunk a Facen. Nem tudom miért vannak emlékeimben pont ez az egy szép kapcsolatunk? Nagyon szépen élek a feleségemmel is szeretjük egymást, a mi házasságunk valódi szerelemből valósult meg. De miért nem tudom feledni pont azt a szép legénykori kapcsolatunkat?2021. márc. 8. 22:49
1/1 Kata-Kata válasza:
Mert az idő megszépíti az emlékeket. Mert igazán soha sem teljesedett be a kapcsolatotok!Mert az ember szeret fantáziálni, csak ettől többet ne akarj, ne keress újra kapcsolatott vele, ha egy valóban jó házasságban élsz! Ráadásul az is kiderülhetne, nem is olyan tökéletes, mint az emlékeidben. Inkább maradjon meg egy igazi szép emlékként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!