Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm miért követi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért követi a közösségi oldalakon az exét?

Figyelt kérdés

2 éve vágyunk együtt, tudom is ki volt előttem a párja, eddig nem volt ott, hogy követi vagy ismerőse lenne, de a mai napon rá mentem a srác profiljara és ki volt írva hogy követi és az exe is... Nem értem, most újból visszajelolte/követte? Vagy eddig tiltva volt neki is feloldotta?

Most nagyon ideges vagyok és ezen agyalok....

2020. szept. 28. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
😀😀 én vagy 15 exemmel vagyok nagyon jóban most is, 6-8al beszélek havonta, az egyikkel meg szinte minden nap. Naés. Azoknak a kapcsolatoknak vége lett valamiért, de nem kötelező csúnyán elválni egymástól. Te se gondolj bele ezekbe többet, mint amik.
2020. szept. 28. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek kell ezen kattognod? Mire jó az neked, ha az ex után kémkedsz? Mire jó az neked, hogy fszságokon agyalsz, ahelyett, hogy a kapcsolatodra koncentrálnál? Kit érdekel, hogy követi-e az exet vagy sem? De most komolyan, ez a viselkedés neked mire jó? 2 éve együtt vagytok, mit félsz még mindig az extől?
2020. szept. 28. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit fél: kisebbségi komplexusa van, mint a franc. 😀😀

Kérdező: dolgozz magadon és a hiányosságaidon, mert megmérgezed a kapcsolatotokat.

2020. szept. 28. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
időnként elgondolkodik: "basszus vele milyen jó életem lehetne, dehát itt van nekem ez a szerencsétlen már 2 éve és az exem nem akar már"
2020. szept. 28. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Miota van kozossegi media, iszonyu nehez elvagolagosan lezarni valamit. Hidd el, minden jelentoseg nelkul is van egy kenyszer az emberekben, hogy valakit ellenorizgessenek. Kozombos pedig nem lehet, meg ha negativ erzesek is maradtak.

Hiaba mondja valaki, hogy neki jobb dolga is van ennel, nagyon nehez ellenallni, es megrogzott szokas lehet bizonyos embereket megnezegetni.

2020. szept. 28. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ilyen hülye vagy akkor meg is érdemelnéd, hogy lecseréljen az exre :D
2020. szept. 28. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Az exének nagyobb volt a farka...
2020. szept. 28. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Látod egyszerű a dolog.Keresd fel nyugodtan az összes volt barátnődet.Ideje felvenni velük a kapcsolatot.Nincs abban semmi.Eldumáltok meg minden.És ennyi.
2020. szept. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!