Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én furcsa vagyok? 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én furcsa vagyok? 17 éves lány vagyok nem volt még barátom, még nem is csókolóztam. Lettek volna fiúk akik összejöttek volna velem, de nem voltak az eseteim, meg úgy érzem hogy így jól megvagyok (pasi nélkül is).

Figyelt kérdés
De már egyre többen kérdezik hogy miért nincs barátom.. De miért kell minden lánynak pasi? Anyu is kérdezte hogy van e kialakulóban, mondtam hogy nincs és nem akarok senkihez sem kötődni.. Még úgy érzem ráérek. Köszönöm a válaszokat.!
2010. aug. 18. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"mert az a negatív élmény hatással lesz a többi párkapcsolatodra."

Ez így van! A negatív dolgokból is lehet tanulni! És éppen ezért kellenek a negatív tapasztalatok... Ha 40 évesen, egy házasságból kilépve jön rá erre, akkor az már késő szerintem. Ezért kell most élni. Ilyen fiatalon.

2010. aug. 18. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem vagy furcsa. Ha ez így neked rendben van, akkor teljesen jó. Ne zavarjon, hogy másnak van, ha te így érzed jónak, akkor így a jó és kész:D Esetleg annyi, hogy ha egyszer érzed, hogy itt az idő, akkor ne habozz. Én pl. 18 éves vagyok, fiú és nem volt még barátnőm, de nem azért, mert nem akartam, hanem lúzer vagyok hozzá..:S

Csináld úgy, ahogy jónak érzed!

2010. aug. 18. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Állitólag azért kérdezik,mert ez a trendi és ezt kell követni,nem azt amit te szeretnél hanem amit elvárnak tőled, már én is utállom ezeket a kérdéseket hallani.
2010. aug. 18. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:

én utálom azokat a szülőket akik unatkoznak és valami bulvárra vágynak pl hogy melyik gyerekük éppen kivel.

No ne félj ha összejösz valakivel és éppen nehézségeid lesznek egyik tárgyból akkor persze rögtön ledér nőszemély leszel aki tanulás helyett inkább kufircol

2011. dec. 14. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!