Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzem meg, hogy mit akar, vagy mit tegyek?
Elrontottam/elrontottuk a dolgokat szerintem. Nagyon jó barátok vagyunk de folyton volt egy szexuális vonzata a dolognak és ezért lefeküdtünk néhányszor.
Eleinte nem történt semmi, azon kívül ugyanolyan maradt a kapcsolatunk ugyanúgy megosztottunk mindent a másikkal és ökörködtünk mint eddig. Mostanság viszont olyan dolgokat mond, hogy nagyon fontos vagyok neki, én vagyok a legfontosabb ember az életében, nem akarja elveszíteni az egyetlen stabil dolgot az életében ami a barátságunk. Nem mondtam neki olyat hogy kapcsolatot akarok csak elkezdte ezeket mondani, nem értem miért. És minap csak úgy megcsókolt pedig azt nem szokás. Csak akkor csókolt meg eddig ha szex is volt és nem tudom hová tenni mert nem úgy tűnik mint aki bármit akar de ezek miatt össze vagyok zavarodva. Mit kellene tegyek?
Mit kell ennyit agyalni. Élvezzétek egymást, ne filózzatok, meg definiáljatok, hogy most ki mit akar és ki mit csinál.
Valszeg azért vagytok barátok, mert hasonlóan gondolkodtok az élet dolgairól, és ez joooo.
Ha csakis biológiai alapon szexeltek (magyarul a hormonok eljuttatnak odáig, hogy kell a biológiai kielégülés), az nem jó soha, mert akkor nem a másikat kívánod, hanem a szexuális kielégülést.
Nem minden igen-nem, vagy OK-delete kérdés.
Szóval ne kérdezz semmit, ne filózzatok semmit, hanem éljetek-élvezzetek tovább egyre többmindent az életben és kész.
Ha meg akarod tartani a srácot, akkor csak úgy hirtelen sz..opd le olyan atom módon, hogy levakarja a tapétát az élvezettől, és utána mégegyszer kb 5-10 perc múlva. Eszébe nem fog jutni másra ránézni.
Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!