Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérdezzem meg, hogy mit akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezzem meg, hogy mit akar, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elrontottam/elrontottuk a dolgokat szerintem. Nagyon jó barátok vagyunk de folyton volt egy szexuális vonzata a dolognak és ezért lefeküdtünk néhányszor.

Eleinte nem történt semmi, azon kívül ugyanolyan maradt a kapcsolatunk ugyanúgy megosztottunk mindent a másikkal és ökörködtünk mint eddig. Mostanság viszont olyan dolgokat mond, hogy nagyon fontos vagyok neki, én vagyok a legfontosabb ember az életében, nem akarja elveszíteni az egyetlen stabil dolgot az életében ami a barátságunk. Nem mondtam neki olyat hogy kapcsolatot akarok csak elkezdte ezeket mondani, nem értem miért. És minap csak úgy megcsókolt pedig azt nem szokás. Csak akkor csókolt meg eddig ha szex is volt és nem tudom hová tenni mert nem úgy tűnik mint aki bármit akar de ezek miatt össze vagyok zavarodva. Mit kellene tegyek?

2021. márc. 7. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%
Szexelsz a »barátoddal«, de egy csók miatt kiakadsz. Aha, értem.
2021. márc. 7. 15:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Mert a szex az egy elkülöníthető dolog volt. A csók meg nem. Az spontán volt és váratlan meg intim. Nem tudom mennyire fogalmaztam érthetően de ha nem tudsz segíteni vagy nem érted akkor nem baj, nem muszáj válaszolni, ha valamit szeretnél hogy kifejtsek kérdezz nyugodtan.
2021. márc. 7. 15:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézetem szerint (Te is jól látod, hiszen leírtad) - most többet akar. Igen: a barátság szerelembe ment át. Legalább is nála ebbe ment át. És nálad? Maradt (maradjon) a jóbaráti viszony? Ha erre igennel válaszolsz és nem akarsz többet, akkor megszűnik a barátságotok is.
2021. márc. 7. 15:32
 4/14 anonim ***** válasza:
39%

"meg intim"

A szex nem intim? Vonzódtok egymáshoz, beleegyeztél a szexbe, többet láttok a másikban. Akkor miért kell egy csókról így beszélni? Élvezd. Nem kötözködni akarok, de mást nem tudok mondani.

2021. márc. 7. 15:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Te mit akarsz?
2021. márc. 7. 15:42
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Megmondod, hogy nem akarsz tőle többet, mint barátságot és szépen befejezitek ezt a szexelgetést, mert láthatóan nem vezet semmi jóra.
2021. márc. 7. 15:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Nekem is ő a legfontosabb ember az életemben, el se tudnám képzelni mi lenne velem nélküle és nem akarom elveszíteni ezt a kapcsolatot. Nagyon ritka hogy valaki éveken keresztül velem marad és nincs elege belőlem, képes látni azt aki vagyok és támogat mindenben. De össze vagyok zavarodva. Nem tudom ő mit gondol mit akar merre akar lépni vagy egyáltalán akar-e vagy még másba szerelmes vagy egyáltalán tud-e belém szerelmes lenni. Őszintén kötve hiszem és túlságosan sebezhető vagyok ahhoz hogy nyíltan megkérdezzem.
2021. márc. 7. 16:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2021. márc. 7. 16:41
 9/14 A kérdező kommentje:
22 évesek mindketten
2021. márc. 7. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pedig ezt tisztázni kéne, hogy ki mit akar, mert anélkül nem juttok innen tovább. Ha nem egyet akartok mindketten, akkor viszont sanszos, hogy a barátság nem marad meg.
2021. márc. 7. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!