Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a pénz az életben? Mit jelent neked? Miért kell/ nem kell? Mit jelent a párkapcsolatban/családban?
Persze hogy számít, hiszen anélkül hajléktalanként éheznénk.
Számomra a pénz lehetőség hogy megéljek, ezen felül pedig arra hogy kedvem szerint költsem, jól érezzem magam. A párommal ebben egyetértünk szerencsére, hasonló a keresetünk is (nagyságrendileg) és a pénzhez való hozzáállásunk is.
Számít, hisz a rendszer amiben élünk, körülöttünk használja.
Nekem ezt jelenti. Egy eszközt, amit használok ezen a bolygón.
Kell, azért amit leírtam, de vannak akik kijátszák. Nem kell, mert semmit se ad. A rendszer is ami használja, primitív és negatív.
Párkaocsolatban annyit, hogy kell elég legyen, hogy meg tudjunk élni, mert nem tudunk jelenleg máshogy választani, használnunk kell a pénzt.
Akik neveltek, jó módban éltek, mezőgazdálkodással. Nekik nem jelentett sokat, csak egy szükséges semleges valamit.
a pénz nem tesz boldoggá.
boldoggá csak a kihasznált lehetőségek tehetnek és ha elég pénzed van szinte mindenre van lehetőséged.
Persze hogy számít. Megélhetést, azaz biztonságot, és lelki feltöltődést-szórakozást jelent.
Nehéz így a covid korlátozások óta boldogulni.
Mindketten csökkentett fizetésen vagyunk a férjemmel. Épphogy kijövünk havonta a számlákkal, kajával havonta. Semmi másra nem telik most már 5. hónapja.
Érezhető a változás, idegesebb vagyok, sok a nyugtalanság, rosszul alszom, depresszív hangulat, sírás, " ennek sosem lesz már vége" érzés. Borzasztó volt az elmúlt 1 év összességében is anyagi szempontból, és nem látni mikor lesz jó. Ha lesz egyáltalán, és ezt a húzd meg ereszd meg játékot végre befejezik, aminek semmi értelme. Csak tönkreteszik az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!