Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat vagy álommunka?
Tegyük fel szembe jön veled életed munkája, a jelenlegit úgyis ott szeretnéd hagyni, viszont tartós párkapcsolatban élsz 8-10 év tervben a család alapítás (nincs gyerek, se házasság még). A kedvesed helyhez köti a munkája, viszont a te lehetőséged külföldi. Végre azt csinálhatnád, amit szeretsz, ráadásul meg is fizetik. A párod csak annyit mond, hogy ő nem akadályoz az álmaidban.
Ti hogy döntenétek? Illetve mit jelez a másik reakciója? Van aki azt mondja, hogy a pasi ne legyen indok a maradásra, de ha minden téren megfelelő? Viszont a munkád egy trágyahalom és helyben nincs jobb, emiatt kikészülsz?
Lehet, hogy le leszek szavazva, de a munkát választanám.
Ha annyira együtt akarunk lenni, jöhetne velem/utánam.
Álmaid munkájától több leszel és boldogabb, tapasztalatot szerzel, megalapozod a jövőd, stb-stb.
A kapcsolat pedig lehet, hogy ígyis-úgyis véget ér előbb-utóbb, akkor meg bánni fogod.
Mondom ezt úgy, hogy 8 éves kapcsolatom ért véget és soha nem gondoltam volna, hogy 1x idáig jutunk.
Párkapcsolat.
Én úgy vagyok vele, hogy munkahelyből lehet még találni ugyanolyat. Ugyanazt a személyt viszont nem fogom újra megtalálni.
Meg eleve: milyen dolog az, hogy csak úgy eldobok valakit? Nem arról is szól egy komoly kapcsolat, hogy kitartunk egymás mellett?
Azt választanám amelyikről tudom hogy engem boldoggá tesz, és nem fogom megbánni ha azt választom.
Képzeld el, hogy a munkát választod, mennyi esélye lehet hogy megbánod? Még mindig visszajöhetsz, pár hónapig csak lehettek távkapcsolatban. Képzeld el hogy a pároddal akár 1 év múlva szétmentek, mennyire fogod bánni hogy nem próbáltad meg a munkát?
Munka 💯
Plane ha a paromnak annyi hozafuznivaloja van, hogy
“ ő nem akadályoz az álmaimban.”
Szerintem ha akkora a szerelem, akkor 2 lehetoseg all fenn:
1. A parod biztosit arrol, hogy megprobaljatok a tavkapcsolatot stb
2. A parod elgondolkodik azon, hogy odakoltozzpn hozzad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!